Sport

Komentari 3

'Ovo nije trik, nisam napustio Zagreb da bih preuzeo Vardar'

'Ovo nije trik, nisam napustio Zagreb da bih preuzeo Vardar'

Ne isključujem mogućnost da se to dogodi kada riješim ove svoje probleme, rekao je Veselin Vujović koji je Vardar vodio, kao i PPD Zagreb, u dva navrata

Pokušali smo se u ovih nekoliko dana koliko sam u Zagrebu dogovoriti, ali jednostavno bilo bi to mučenje i za klub i za mene. Rekao sam Zoranu Gopcu da ako imaju nekog trenera koji zadovoljava kriterije, da ga dovedu odmah. Ja se mogu vratiti tek za četiri-pet mjeseci kad i ako riješim probleme s imovinsko-pravni odnosi. Angažirao sam odvjetnike, ali moram stalno biti na licu mjesta. U pitanju su nekakva mjerenja i moram biti tamo. Manji je dio te zemlje u Crnoj Gori, a veći u Srbiji. 

Tako je Veselin Vujović objasnio svoj iznenadni odlazak s klupe PPD-a Zagreb nakon samo osam mjeseci otkako je stigao prošlog rujna kada je potpisao trogodišnji ugovor. Makedonci su, pak, već krenuli zbrajati dva i dva, pa su Vujovićev potez protumačili kao trik kojim će završiti u Skoplju, u revitaliziranom Vardaru.

- To je počelo s pričama da Mihajlovski preuzima Vardar, ali vjerujte da ovo nije trik da bih preuzeo Vardar. Međutim, ne isključujem mogućnost da se to dogodi kada riješim ove svoje probleme - rekao je Vujović za crnogorske Vijesti.

Vujović je, kao i PPD Zagreb, vodio Vardar u dva navrata, od 2006. do 2009. pa od 2011. do 2013. Komiti ga obožavaju i to je, zapravo, više od odnosa. No priliku je krajem prošle godine dobio Stevče Alušovski i novi-stari predsjednik Mihajlo Mihajlovski još nije, barem javno, potaknuo trenersko pitanje.

Dok je u Zagrebu, primjerice, to odjednom postala glavna preokupacija. Najizgledniji je Ivica Obrvan, manje Nenad Kljajić, a, realno, vrlo male izglede za to ima Irfan Smajlagić.

Najčitaniji članci