Obavijesti

Sport

Komentari 14

Vujović više nije trener PPD-a! 'Otišao je iz osobnih razloga'

Vujović više nije trener PPD-a! 'Otišao je iz osobnih razloga'
1

Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu, objavio je hrvatski prvak na svojim službenim kanalima.

VIDEO

Veselin Vujović (59) više nije trener PPD-a Zagreb

- Zbog osobnih razloga odstupio je s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu - objavio je hrvatski prvak na svojim službenim kanalima.

Veselin Vujović više nije trener rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb! Zbog osobnih razloga je odstupio s ove pozicije te napušta Zagreb. Želimo mu sreću u budućem radu! Hvala Vuja 💙

Objavljuje RK ZagrebPetak, 22. svibnja 2020.

Vujovićeva je odluka stigla tek tri dana nakon što se vratio u hrvatsku metropolu i održao prvi zajednički trening s ekipom nakon korona-pauze koju je proveo u Šapcu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ništa, dakle, nije upućivalo na ovakav rasplet. U rujnu je drugi put došao na Zagrebovu klupu na kojoj je bio od 2014. do 2016. godine i tada bio puno uspješniji. Potpisao je trogodišnji ugovor naslijedivši Branka Tamšea makar posao nije bio u planu zbog izborničke uloge u Sloveniji koju je kasnije i ostavio dva mjeseca kasnije silom drugih prilika.

Vratio se Vujo: Zagrebaši u Kutiji treniraju 'novo normalno'
Vratio se Vujo: Zagrebaši  u Kutiji treniraju 'novo normalno'

- Nisam htio imati klub do Nove godine, do Europskog prvenstva, ali kada se Zagreb javio lako smo se dogovorili. Pružili su mi ruku u teškim trenucima i to se pamti. Moram priznati da su iz Slovenskog rukometnog saveza dobro prihvatili moj pristanak na poziv Zagreba - govorio je Vujović na drugom dolasku u Zagreb prije osam mjeseci.

Dok ga nije bilo, njegovi su pomoćnici, Tomašević, Kelentrić i Kajba, odrađivali posao sa zagrebašima na travnjacima NK Trešnjevke. Vuja je bio zadovoljan.

"Jedva smo dočekali nakon dva mjeseca primiti loptu opet u ruke. 🤾🏻‍♂️ Odličan je osjećaj odraditi zajednički trening, pa barem i ovako modificiran." - kazao je Ante Gadža nakon prvog zajedničkog treninga! 🥅🔵💪🏼

Objavljuje RK ZagrebPonedjeljak, 18. svibnja 2020.

- Kondicijski trener držao ih je na zadovoljavajućoj fizičkoj razini, no sad ćemo polako uvoditi specifične rukometne vježbe s loptom. Jako je teško raditi rukometni trening bez kontakta, no moramo se pridržavati uputa i nadati se da će nam uskoro dopustiti naše normalne treninge.

Men

Sada, nakon samo osam mjeseci od planiranih 36, opet se zahvalio Zagrebu s kojim nije imao priliku osvojiti trofej, ali nije ga odveo ni do nokaut-faze Lige prvaka. U novu sezonu nove Lige prvaka sa samo 16 klubova Zagreb će povesti netko drugi iako ta potraga nije bila u planu.

- Klub je dobio službeni dopis EHF-a u kojem smo obaviješteni da smo iduće sezone sudionici elitne Lige prvaka. S obzirom da se postojeći format s 28 klubova mijenja i od sljedeće sezone je sa 16 klubova, dvije skupine po osam. Izravan plasman u tu Ligu prvaka imaju prvaci država s najboljim nacionalnim koeficijentom, točnije njih devet i to Francuska, Njemačka, Mađarska, Sjeverna Makedonija, Španjolska, Poljska, Danska, Hrvatska i Portugal. Bit će to i za nas veliki izazov jer je tu sama krema europskog rukometa - kazao je prošlog tjedna direktor kluba Vedran Šupuković.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'
CITIRAO CRUIJFFA

Guardiola: 'Sreća? Ne, nema tu sreće...' Ancelotti: 'Jedino smo na takav način mogli proći'

Igrači su mi rekli da će pobijediti, Lunjin mi je obećao da će obraniti neke jedanaesterce, a Rüdiger je i mene iznenadio. Ove sezone ne pucamo penale baš dobro, ali u srijedu smo uspjeli, rekao je Realov trener