Sport

Komentari 153

Modrić protiv Messija, Perišić i Brozović na moćni Liverpool

Modrić protiv Messija, Perišić i Brozović na moćni Liverpool

Ponovljeni ždrijeb ponovno je spojio Chelsea i Lille, a nezadovoljni svakako mogu biti u Milanu. Inter je trebao igrati s Ajaxom po prvom ždrijebu, a po novom će s Liverpoolom

Ponovljeni ždrijeb osmine finala Lige prvaka u Nyonu spojio je ove klubove: Salzburg - Bayern, Sporting - Manchester City, Benfica - Ajax, Chelsea - Lille, Atletico - Manchester United, Villarreal - Juventus, Inter - Liverpool, PSG - Real Madrid.

Zadovoljno su trljali ruke na Santiago Bernabeuu nakon prvog ždrijeba koji im je u osmini finala poslao Benficu, a sada vjerojatno čupaju kosu. Umjesto Pizzija, Jaremčuka i Silve, 'kraljevima' će prijetiti Mbappé, Messi i Neymar. Ipak, znaju Modrić i kompanija da ako želiš biti najbolji, na tom putu moraš i pobijediti najbolje.

Paris Saint-Germain v Manchester City - UEFA Champions League - Group A - Parc des Princes

Ni u Interu nisu prezadovoljni ponovljenim ždrijebom. Doduše, nije Ajax za podcijeniti, ali da su mogli birati između njega i Liverpoola, jasno je koga bi odabrali.

Sasvim zadovoljan može biti Bayern koji je trebao igrati protiv Atletica Madrida, koji ih je izbacio u polufinalu prije pet godina. Ovako će Bavarci protiv Salzburga naših Luke Sučića i Roka Šimića što ne bi trebao biti pretežak zalogaj za najvećeg favorita za naslov.

Premier League - Norwich City v Manchester United

Atletico se žalio kada je izvukao Bayern, a sada je dobio Manchester United. Cristiano Ronaldo vratit će se u Madrid gdje je proveo tolike godine...

Jedini par kojeg su kuglice spojile i u prvom i u ponovljenom ždrijebu jest Chelsea - Lille. Ipak ćemo gledati okršaj Hrvata. Na jednoj će strani stajati Ivo Grbić i Domagoj Bradarić, a na drugoj - Mateo Kovačić.

Premier League - Chelsea v Aston Villa

City je prvotno izvukao Villarreal, koji će ipak na Juventus, dok će 'građani' na Sporting.

Prve utakmice će se igrati 15. i 16. te 22. i 23. veljače, dok će se uzvrati igrati tri tjedna kasnije, odnosno 8. i 9. te 15. i 16. ožujka, a nositelji igraju uzvratne utakmice kod kuće. Termin u 18.45 odlazi u zaborav do iduće sezone, sve utakmice završnice igraju se od 21 sat. Također, pravilo gola u gostima više ne vrijedi pa će tako momčadi nakon 180 minuta ići u produžetke u slučaju ukupnog izjednačenog rezultata.

Parovi osmine finala Lige prvaka:

Salzburg (Aus) - Bayern (Nje)

Sporting (Por) - Manchester City (Eng)

Benfica (Port) - Ajax (Niz)

Chelsea (Eng) - Lille (Fra)

Atletico (Špa)  - Manchester United (Eng)

Villarreal (Špa) - Juventus (Ita)

Inter (Ita) - Liverpool (Eng)

PSG (Fra) - Real Madrid (Špa)