Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Ovo se više ne smije dogoditi. Pa promašili smo dva penala'

'Ovo se više ne smije dogoditi. Pa promašili smo dva penala'

Barca je teškom mukom iz Kupa izbacila trećeligaša Cornellu (2-0) nakon produžetaka. Katalonci su u regularnom dijelu promašili brojne prilike i dva penala, a trener je nezadovoljan...

VIDEO

Real Madrid je izletio iz šesnaestine finala, a skoro mu se pridružila i Barcelona. Katalonci su na jedvite jade pobijedili trećeligaša Cornellu nakon produžetaka (2-0) u predgrađu Barcelone te osigurali prolaz u osminu finala.

A bilo je užasno teško. Ronald Koeman je, baš kao Zinedine Zidane, pomiješao karte i dao priliku igračima s manjom minutažom i nogometašima iz Barcelone B. Dominirala je Barcelona uz posjed lopte od 73 posto, imala jako puno prilika, ali Cornella se uspjela spasiti uz sjajnog golmana koji je bio nesavladiv. 

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Sociedad

Barca je u regularnom dijelu utakmice imala čak i dva penala, ali je fantastični Ramon Juan Ramirez skinuo i Pjaniću i Dembeleu koji je posebno loše pucao.

I unatoč dva penala, Blaugrana nije mogla do gola. Regularni dio završio je 0-0, ali početkom produžetka pomazila ih je sreća. Trećeligaš je totalno pao kondicijski pa je div španjolski div iskoristio taj pad i u 92. minuti poveo golom Ousmanea Dembelea koji je ušao u nastavku. Pucao je Francuz s nekih 20 metara i gađao je desne rašlje, Ramirez je bio na toj lopti, ali odbila mu se od ruke i završila u mreži. Od tog trenutka Barca je kontrolirala susret jer nogometaši Cornelle više nisu imali snage za zaprijetiti. Pobjedu je u 120+1' potvrdio Braithwaite.

- Najvažnije je što smo prošli, ali ne možemo biti sretni samo zato što smo zabili golove. Promašili smo dva penala i moramo preuzeti više odgovornosti u ovakvim utakmicama. Igrali smo 120 minuta, promašili dva penala i brojne šanse. Ovo se ne smije dogoditi - rekao je ne baš zadovoljni trener Barce Ronald Koeman.

Spanish Super Cup Final - FC Barcelona v Athletic Bilbao

Nizozemac nije na utakmicu poveo Lea Messija, Frenkieja de Jonga, Jordija Albu, Gerarda Piquea, dok su Dembele, Ter Stegen, Busquets i Pedri bili na klupi. Dao je priliku igračima iz drugog plana, ali nitko se nije baš dokazao. Čak ni Griezmann koji je bio kapetan i Miralem Pjanić kojem je ovo trebala biti utakmica za dokazivanje.

- U ovakvim utakmicama možeš puno izgubiti, a jako malo dobiti. Oni su odigrali odlično, njihov golman je bio najbolji igrač na terenu, no imali smo dovoljno prilika da učinimo utakmicu lakšom. Razumijem zašto je Cornella izbacila Atletico, trčali su do zadnje sekunde - zaključio je Koeman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao