Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
57 komentara

Özil ne igra nogomet zato što po 5 sati dnevno igra Fortnite

Na portalu 'Wasted on Fortnite' može se vidjeti tj. provjeriti tko koliko vremena provodi igrajući. Zaigrani Mesut je u dva razdoblja mjerenja 'na brzinu' bacio 5.221 igru ili u prosjeku - pet sati dnevno.

Foto: Screenshot/wof
57 komentara

Apsurdne vijesti iz života Mesuta Özila o okolnostima koje mu grizu karijeru i u drugi plan bacaju ogroman nogometni talent, počele su dolaziti u seriji.

Najnovija... Dečko od 5. listopada nije igrao za Arsenal. Nije igrao jer ima problema s leđima. A problema se leđima ima jer po 5 sati dnevno sjedi za kompjuterom i igra online video-pucačinu Fortnite.

Razvaljen na Fortniteu

Zajednica kojoj Özil pripada toliko je velika da ima i svoj portal, 'Wasted on Fortnite'. Razvaljen na Fortniteu. Na tim se stranicama može jasno vidjeti tj. provjeriti tko koliko vremena provodi igrajući.

Zaigrani Mesut je u dva razdoblja mjerenja 'na brzinu' bacio 5.221 igru ili u prosjeku - pet sati dnevno.

Iz Njemačke stiže liječničko mišljenje da se vjerojatno ne radi o pet dnevnih nego noćnih sati, a da tolika opčinjenost zbog koje satima sjedi pred ekranom ne samo da odlaže Özilov oporavak i povratak na teren nego mu i povećava probleme s leđima.

Lijena budala jer si upropaštava karijeru ili sretnik koji je do tridesete zaradio dovoljno pa radi što ga god volja i kad ga god volja... Procijenite sami za sebe.

Naši partneri pišu
Message