Obavijesti

Sport

Komentari 322

Urugvaj izbacio Italiju: Suarez opet divljački ugrizao igrača!

Urugvaj izbacio Italiju: Suarez opet divljački ugrizao igrača!
27

Italija drugi put zaredom ne prolazi skupinu na svjetskom prvenstvu! Urugvaj je dobio 1-0 u ključnoj utakmici. Diego Godin zabio je za slavlje. A Luis Suarez opet grize!

VIDEO

Prije nešto više od mjesec dana naklonio se na Nou Campu i glavom donio titulu Atletico Madridu. Sad je to napravio Italiji i Urugvaju donio osminu finala SP-a! Diego Godin zabio je gol Italiji u 1-0 pobjedi Urugvaja. Bio je to gol koji je izbacio Talijane sa SP-a! Kostarika je prošla dalje kao prva u skupini D, a Urugvaj kao drugi.

Suarez treći put ugrizao igrača! 

Već kruže vicevi kako su se igrači uoči SP-a morali cijepiti protiv malarije i - Luisa Suareza. Jer, čini se kako je Suarez opet nekoga ugrizao. Chiellini je pokazivao sucu otisak od Suarezovih zubiju. Talijan je reagirao laktom i poslao Suareza na travu. Obojica su se izvukla. Ali Suareuz putuje u osminu finala, a Chiellini ide kući.

No mogao bi Suarez biti naknadno kažnjen od strane Fife. Ovo mu je već treći put da je ugrizao igrača. Posljednji put od engleskog saveza dobio je 10 utakmica kazne. Suarez je dobio i posebnu statistiku. A onda kaže kako Luis Suarez nikad nije izgubio utakmicu u kojoj je nekoga ugrizao...

Suarez objasnio: Takve stvari se događaju

Nakon incidenta s Chiellinijemu šesnaestercu, oglasio se Luis Suarez.

- Takve stvari se događaju u šesnaestercu. Bili smo u kontaktu prsa na rame i on me udario u oko - rekao je Suarez urugvajskim medijima.

Fifa potvrdila: Istražujemo slučaj Luisa Suareza!

- Suarez me ugrizao i sudac je to vidio! Ali nije imao hrabrosti djelovati - rekao je Chiellini nakon utakmice, a Fifa je potvrdila kako istražuje slučaj.

- Čekamo službeno očitovanje suca i kad prikupimo sve podatke odlučit ćemo o eventualnoj kazni za Luisa Suareza - rekao je glasnogovornik Fife.

Fifa može kazniti igrača najviše s 24 utakmice ili na dvije godine. Najdulja kazna u povijesti SP-a bila je ona Talijana Maura Tassottija koji je slomio nos Luisu Enriqueu 1994. godine. Dobio je osam susreta kazne.

Glupost Marchisija izbacila Italiju

Italiji je trebao bod za prolazak u osminu finala. I imali su ga. Bez problema su odolijevali napadima Urugvajaca, ali onda je Claudio Marchisio napravio glupost dana. Brutalan start đonom u 60. minuti i Italija je ostala s igračem manje. Kaznio je to Urugvaj preko Diega Godina u 81. minuti susreta. Ovo je drugi put zaredom da Italija ne prolazi skupinu na SP-u. Ispali su i 2010. godine u Južnoj Africi. 

Urugvajci slave. Prošli su u osminu finala kao drugoplasirana momčad, izbacili su Engleze i Talijane i mogu se pripremati za drugi krug.

Skupina D:

  • Italija - Urugvaj 0-1 (Godin 81)
  • Kostarika - Engleska 0-0

Ljestvica:

  • Kostarika 7
  • Urugvaj 6
  • Italija 3
  • Engleska 1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 322
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem