Obavijesti

Sport

Komentari 12

Partizan srušio Zvezdu i osvojio ABA ligu nakon 10 godina

Partizan srušio Zvezdu i osvojio ABA  ligu nakon 10 godina
3

Momčad Željka Obradovića pred svojim je navijačima slavila 96-85 protiv Crvene zvezde u odlučujućoj, petoj utakmici finalne serije

VIDEO

Košarkaši Partizana novi su prvaci regionalne ABA lige!

Momčad Željka Obradovića pred svojim je navijačima slavila 96-85 protiv Crvene zvezde u odlučujućoj, petoj utakmici finalne serije.

Beograd: AdmiralBet ABA liga, KK Crvena Zvezda - KK Partizan

'Crno-beli' su sjajno otvorili susret i stigli do +12 nakon prve dionice, a u završnici druge i početkom treće četvrtine imali su i +21. Gosti su se potom probudili ušli u posljednju dionicu sa sedam koševa zaostatka, no Partizan na koncu nije dopustio veliki preokret.

Prvo ime susreta bio je Kevin Punter s 27 koševa (9/15 iz igre, 3/6 za tri, 6/6 slobodna bacanja), dok je na drugoj strani sjajno odigrao Ognjen Dobrić, koji je za 23 minute na parketu promašio tek jedan od osam šuteva (3/4 za dva, 4/4 za tri). 

Beograd: AdmiralBet ABA liga, KK Partizan Mozzart Bet - KK Crvena zvezda

Partizan je tako došao sedme titule u ABA ligi, što ga čini najtrofejnijim klubom u povijesti natjecanja, iako mu je to tek prvi naslov nakon deset godina (2012/2013), ujedno i prvi od finalne serije na tri dobivene.

Podsjetimo, Zadar je jedini hrvatski klub koji je izborio doigravanje, gdje je izgubio od Zvezde 2-0, dok su Split i Cibona sezonu okončali na 10. i 11. mjestu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju