Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
7 komentara

Paul Gascoigne: Molio sam liječnike da mi spase život...

Sretan sam što sam se vratio u Englesku. Idem u Newcastle gdje će se moj tata brinuti za mene. On je moja najveća nada i bit će uz mene, rekao je Gascoigne

pixsell
Foto: pixsell
7 komentara

- Neću iznevjeriti ljude. Odlučan sam pobijediti ove probleme - rekao je Paul Gascoigne (45) za The Sun nakon povratka iz klinike za liječenje ovisnosti u SAD-u...

Nekadašnji engleski nogometni reprezentativac već godinama ima problema s alkoholizmom koji su još jednom eskalirali u veljači. Otišao je zbog toga dobrovoljno u kliniku Meadows u Phoenixu i unatoč izvještajima koji su sugerirali da mu je u opasnosti i život, uspio se nakon 28 dana intenzivne detoksikacije osoviti na noge.

- Sretan sam što sam se vratio u Englesku. Idem u Newcastle gdje će se moj tata John brinuti za mene. On je moja najveća nada i bit će uz mene - kazao je Gascoigne.

- Osjećam da sam na pravom putu i da ću ovaj put uspjeti. Želim to više nego ikada prije.

Priznao je popularni Gazza da su čak i liječnici u jednom trenutku posumnjali u njegov oporavak.

- U jednom sam ih trenutku čuo kako govore: "Mislim da se ovaj dečko neće spasiti". Sjećam se da su mi, kad sam se probudio, bili vezani gležnjevi i koljena, a ruke su mi bile privezane za krevet. Rekao sam im: "Molim vas, spasite mi život. Ne želim umrijeti" - zaključio je Gascoigne.

Naši partneri pišu
Message