Obavijesti

Sport

Komentari 37

Beusan: Penal za Rijeku čist; Jeličić: Dinamo je negledljiv

Beusan: Penal za Rijeku čist; Jeličić: Dinamo je negledljiv
1

Ovo je glup penal, ali je penal. Pa igrač je tu zatvoren, nema kamo, s jedne strane Memolla, s druge Erceg, rekao je Joško Jeličić, koji je s Mateom Beusanom 'secirao' Jadranski derbi

VIDEO

Kvržić ulazi s loptom u šesnaesterac, prate ga Hajdukovi Memolla i Erceg, čini se da Rijekin igrač nema kamo, a onda pada. Fran Jović, sudac iza gola pred kojim se sve to dogodilo, signalizirao je glavnom sucu Igoru Pajaču i ovaj je sudio penal za Rijeku.

Video pogledajte OVDJE i sami procijenite je li ovo start za penal ili ne...

 

Glup penal, ali je penal

Podiglo je to dosta prašine jer na prvu, nije to izgledalo kao školski primjer penala. 

- Moram biti iskren, u prvom momentu nisam bio siguran što je Jović pokazao. Ali u usporenoj snimci se vidi da je bilo gaženja, Jović je to vidio i signalizirao glavnom sucu. Odlična suradnja - rekao je Mateo Beusan u emisiji Stadion na HRT-u.

- Ovo je glup penal, ali je penal. Pa igrač je tu zatvoren, nema kamo, s jedne strane Memolla, s druge Erceg. Ovdje je trenerima jako teško, kad imate igrača kao Memolla, kojem igrač ulazi iza leđa protiv Osijeka, a sad radi ovo - dodao je Joško Jeličić.

Hajduk je slavio 2-1, a Pajač je pogriješio što nije sudio neizravni slobodan udarac za Hajduk, nakon što je Kvržić vratio loptu Prskalu, a ovaj ju je uzeo u ruke. 

- U 31. minuti imamo namjerno vraćanje lopte golmanu, ovo je trebao biti neizravni slobodan udarac za Hajduk - rekao je Beusan.

Jeličić: Ovo što se događa Rijeci nije slučajno

Vremenski uvjeti determinirali su kvalitetu jadranskog derbija. Intenzitet, agresivnost bili su na visini, obje su momčadi odigrale maksimalno, ali bilo je previše pogrešaka za takva dva kluba, rekao je u uvodu o sudaru Rijeke i Hajduka Joško Jeličić.

- Hajduk je u srijedu imao tešku utakmicu u Osijeku, pa se jako potrošio i još ktomu došao bez četiri igrača. Zato im nismo davali previše šanse. Intenzitet u duelu jako je pojačan u odnosu na prije Kopića, ali vidi se manjak samopouzdanja , mirnoće u igri. Naziru se naznake što želi Kopić, ali i on je svjestan da je to daleko i da je limitiran kadrom, nema bočnih igrača. Ali psihološki je napravio jako puno - rekao je Jeličić, pa nastavio:

- Rijeka je primila dva gola pogreškom Prskala, pa Župarića i Prskala, a osim toga Hajduk nije došao u zadnju trećinu. Ali 12 poraza ne može biti slučajnost. Palo im je jako samopouzdanje. Imaju širinu, ali ne znam zašto je Matjaž ne koristi. Platili su danak Europskoj ligi i brojnim ozljedama zbog potrošenosti, ali tu je i faktor sreće.

- Jaka bura najveći je neprijatelj kvalitetne igre, bez obzira na kvalitetan travnjak. Kopić je s viškom igrača u sredini radio pritisak na Maleša, Mišića i Bradarića, ali ostavština igre bivših trenera je previše dugih lopti, iz vremena kad se igralo na Futacsa i Vlašića. I Borja Lopez ima mirnoću, ali se plaši pa ide na duge lopte.

- Kod gola Rijeke Hamza gleda, pušta strijelca Bradarića, a Tudorov bekovski ples neću ni komentirati - dodao je Jeličić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki