Obavijesti

Sport

Komentari 23

Pep Guardiola uoči Freiburga najavio promjene u momčadi

Pep Guardiola uoči Freiburga najavio promjene u momčadi
1

Kod Bayerna igra nije na razini one od prošle sezone, ali su zato barem rezultati isti. S tri pobjede zaredom Guardiola je krenuo u prvenstvo kako su se svi nadali

VIDEO

U prošlom je kolu momčad Freiburga gostovala kod Hoffenheima, a utakmicu je obilježio glavni arbitar, do te mjere da je inače vrlo prijateljski nastrojeni trener Streich potpuno izgubio živce i bio isključen. No, tom je prilikom Coquelin potpuno nezasluženo dobio crveni karton, pa je Freiburg mogao možda i do više od 3:3, kako je utakmica završila. Bilo kako bilo, pred vratima im je Bayern, a trener Streich zna koliki je to izazov:

- Mi se prije svega bavimo samima sobom, jer ionako imamo dosta toga što moramo učiniti samo za ovaj susret protiv Bayerna. Svi znamo da pod novim trenerom Guardiolom Bayern na terenu izgleda ponešto drugačije. To se prije svega vidi po tome kako im igraju braniči, pogotovo oni koji su na mjestu beka, ali i po nekim drugim stvarima. Neke od njih slične su onima kako igra Barcelona, što i nije toliko čudno.

Prepoznao je trener domaćih i ključan moment utakmice, gdje će njegova momčad morati dobro reagirati:

- Mi ne smijemo biti frustrirani činjenicom da lopta nije u našem posjedu. Moramo disciplinirano igrati protiv njihovog posjeda i pokušati zadržati loptu kada bude kod nas. Jednostavno moramo sve napraviti da im otežamo stvari kada lopte bude kod njih.

Što se izostanaka tiče, osim Vegara Eggena Hedenstada, Marca Terrazzina i Vaclava Pilara, kojih nema već neko vrijeme, zbog crvenih kartona protiv Hoffenheima u ovom susretu Streich neće imati na raspolaganju bivšeg veznjaka Arsenala Francisa Coquelina, kao niti švicarskog napadača Mehmedija, no zato će barem na klupi biti nakon manje ozljede Mike Hanke.

Kod Bayerna igra nije na razini one od prošle sezone, ali su zato barem rezultati isti. S tri pobjede zaredom Guardiola je krenuo u prvenstvo kako su se svi nadali, iako su sve tri pobjede bile daleko od uvjerljivih. Gotovo bi u svakom susretu prevladala neka individualna kvaliteta, i to je ono što zasad vuče bavarski sastav. Sam Guardiola zna što želi od ove utakmice:

- Mi jednostavno želimo nastaviti s našom pobjedničkom serijom. Želimo cijelo vrijeme biti na vrhu, a za to nam treba još jedna pobjeda. Znamo da idemo u goste jednoj vrlo čvrstoj momčadi koja je prošle sezone odigrala nevjerojatnu sezonu, a za većinu je toga zaslužan njihov trener. Znamo da će oni biti vrlo agresivni u duelima, pa naša lopta mora ići brzo kako bismo brzo dolazili pred njihov gol.

Što se momčadi tiče, Thiago je tijekom tjedna obavio uspješnu operaciju i sada će pauzirati nekoliko mjeseci, a i dalje nije na raspolaganju Javi Martinez. Guardiola je najavio i promjene:

- Kako utakmica dolazi vrlo brzo, u momčadi će biti nekih promjena, tek ćemo pred utakmicu vidjeti kojih točno. Ali promjena će biti - rekao je trener Bayerna, kojeg krajem tjedna čeka utakmica europskog Superkupa.

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve