Obavijesti

Sport

Komentari 22

Pepova prozivka: Barcelona se okupila uoči puta na Poljud

Pepova prozivka: Barcelona se okupila uoči puta na Poljud
1

Pep Guardiola u ponedjeljak je svoje dečke postrojio u vrstu. Naravno, nisu svi bili na broju, no iz opravdanih razloga. Nema Krkića koji ide u Romu te igrača s Cope

VIDEO

Svi osim igrača koji su sudjelovali na Copa Americi te Bojana Krkića okupili su se na Pepovoj prozivci.

Gotovo je brčkanje u plićacima i izležavanje po plažama za igrače Barcelone. Tko se odmorio, odmorio se, a Pep Guardiola u ponedjeljak je svoje dečke postrojio u vrstu. Naravno, nisu svi bili na broju, no iz opravdanih razloga.

Napadač Bojan Krkić, koji još mora zaključiti svoj transfer u Romu, dobio je od katalonskoga kluba  dopuštenje da preskoči liječničke preglede koji su se u klubu održavali na okupljanju momčadi uoči početka priprema za novu sezonu.

Igrač srpskog porijekla sve je dogovorio s talijanskim klubom, ali treneru Luisu Enriqueu neće se moći pridružiti dok god Alexis Sanchez iz Udinesea ne prijeđe u Barcu.

Ostalih 18 igrača, osim onih koji sudjeluju ili su sudjelovali na Copa Americi (Argentinci i Brazilci), danas je prošlo krvna i medicinska testiranja na Camp Nou, a popodne će prvi put zajedno trenirati nakon ljetne stanke. Pep Guardiola zakazao im je po dva treninga dnevno cijeli tjedan, a u utorak će se prvi put obratiti javnosti uoči subotnjeg gostovanja u Splitu.

Barcin dres i plakat s potpisima igrača na aukciji

Cjelokupni prihod od humanitarne aukcije pomoći će akciji "Stop nasilju među djecom"

Uoči poljudskog nogometnog spektakla Hajduka i Barcelone počela je i humanitarna internetska aukcija na Unicef.tportal.hr za Barcelonin dres koji su potpisali Messi, Xavi, Puyol i drugi nogometaši iz kluba pobjednika ovogodišnje Lige prvaka. Početna je cijena dresa 500 kuna. Uz dres, na aukciji se nalazi i Barcelonin plakat s potpisima igrača čija je početna cijena 150 kuna.

Aukcija traje do podneva 22. srpnja, a prihod od aukcije ide za UNICEF-ovu akciju "Stop nasilju među djecom".

Podsjećamo, Barcelona je u rujnu 2006. godine imenovana partnerom UNICEF-a. Otada klub nosi na dresu UNICEF-ov logotip, ali i godišnje donira 1,5 milijuna eura za programe za poboljšanje života djece. Svjetska nogometna zvijezda i igrač Barcelone Lionel Messi priključio se timu UNICEF-ovih ambasadora dobre volje 2010. godine, kada je posjetio djecu Haitija te se tamo upoznao s UNICEF-ovim programom pomoći, koji uključuje i opskrbu vodom više od milijun osoba dnevno.

Do danas, Barcelona je pomogla brojnim UNICEF-ovim programima protiv HIV/AIDS-a u subsaharskoj Africi, povodom dolaska u Hrvatsku priključila se najvećoj nacionalnoj akciji za smanjivanje vršnjačkog nasilja koju već niz godina provodi UNICEF u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa, a koju podržava i KHL Medveščak te prvi UNICEF-ov ambasador dobre volje Zlatan Stipišić Gibonni.

Cjelokupni prihod od humanitarne aukcije na stranici Tportal.hr pomoći će provođenju akcije "Stop nasilju među djecom" u kojoj sudjeluje više od 300 škola iz cijele Hrvatske. Aukciju zajedno organiziraju UNICEF i Tportal.hr.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom