Obavijesti

Sport

Komentari 3

Pepsi Božić: Teško mi je zbog KK Zagreba. Klub je 'mrtav'

Pepsi Božić: Teško mi je zbog KK Zagreba. Klub je 'mrtav'
3

Otišao sam iz kluba 1999. godine. Koga krivim za situaciju u Trnskom?! Apsolutno sve koji su u klubu bili nakon mojeg odlaska, rekao nam je legendarni trener Boško Božić Pepsi

VIDEO

Košarkaški klub Zagreb je prije sedam godina bio hrvatski prvak, a sad tone prema samom dnu. Prije nešto manje od mjesec dana klub je objavio da je odustao od nastupa u drugoj ligi i praktički je postao amaterski klub. Klub je pred gašenjem.

Dres “mrava” iz zagrebačke četvrti Trnsko nosili su mnogi poznati hrvatski košarkaši.

Među njima je i Mario Hezonja, koji od 2015. godine igra u NBA ligi. Sad je Hezonja član New York Knicksa, ali očito ga jako boli sve što se posljednjih godina događa u njegovu bivšem klubu.

Na Facebooku je Hezonja objavio fotografiju na kojoj su on, Dario Šarić i Dominik Mavra, uz to je objavio tekst u kojemu se osvrnuo na stanje u KK Zagrebu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sva trojica bi ostali, i još dosta njih koji su odlični bili kako za nas mlade tako i za klub općenito. A o mlađim generacijama da i ne govorim. Žalosno da i ne možemo pomoći, je**ga, kad ti se govna uvale u klub (čitaj život) zbog novca, a sposobne i ljude sa znanjem potjeraju u kut, šteta isto što Pepsi nije bio tada u klubu, baš bih volio vidit da njemu netko dođe filozofirati. Pozdrav od tvog Divljaka najdražeg, mravi sa razlogom, bit će nas opet! - napisao je na Facebooku Mario Hezonja.

'Kako da pomognemo Zagrebu kad su se go*na uvalila u klub'
'Kako da pomognemo Zagrebu kad su se go*na uvalila u klub'

Zagrebu sam dao 30 najboljih godina života

Prije nekoliko godina počeo je “kraj” Zagreba, kluba u kojemu je najbolje dane svojeg života proveo Boško Božić Pepsi, legendarni košarkaški trener.

- Zagrebu sam dao 30 najboljih godina svojeg života. Naravno da mi teško pada ovo sve što se sada događa. Klub je ‘mrtav’ - rekao nam je Božić, kojeg smo dobili u staračkom domu.

Tamo je završio prije nekoliko mjeseci zbog zdrastvenih problema, uskoro će i u toplice, ali kad je tema Zagreb, onda Pepsi uvijek nađe vremena.

- Otišao sam iz kluba 1999. godine. Koga krivim za situaciju u Trnskom?! Apsolutno sve koji su u klubu bili nakon mojeg odlaska. Nikog neću amnestirati. Ni one koji su bili dugo ni one koji su kratko bili u klubu. Svi su krivi - kaže Božić, koji se prisjeća svojih godina u Trnskom.

- Kod mene nije bilo lažnih obećanja. Igračima su plaće isplaćivane po dogovoru. Uvijek je bilo reda. Otišao sam iz kluba zbog sukoba s tadašnjim predsjednikom Čovićem. Kod mene je riječ bila svetinja, kad bi igrač potpisao ugovor, onda bih se ja potrudio da sve što tamo piše bude riješeno. Nije mi bilo lako otići, pa i kamen bi nakon toliko godina u klubu pokazao emocije - rekao nam je Boško Božić.

Dok je on bio u Zagrebu, taj je klub imao značajnu ulogu, sad su stigli teški dani.

VIDI OVO! KVIZ: Koji si tenisač?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...