Obavijesti

Sport

Komentari 104

Perišić je asistirao u Interovom povratku na vrh talijanske lige

Perišić je asistirao u Interovom povratku na vrh talijanske lige
7

Inter je slavio u gostima kod Empolija rezultatom 1-0. Ivan Perišić je asistirao Icardiju za jedini gol. Inter je deveti put ove sezone pobijedio rezultatom 1-0

VIDEO

Inter je u sklopu 18. kola talijanske Serie A gostovao kod Empolija . Empoli je pružio sjajnu partiju, ali Inter je ipak bio bolji i slavio rezultatom 1-0. Da, ponovo rezultatom 1-0 - deveti put ove sezone!

Vrlo dobar Empoli dočekao je, u tim trenucima, drugoplasirani Inter na stadionu Carlo Castellani kao osma momčad talijanskog prvenstva. I prije same utakmice znalo se da ovo neće biti lagan zadatak za milansku momčad, a tako je i bilo.

Empoli je bolje otvorio utakmicu, a u prvih pola sata golman Empolija Lukasz Skorupski , koji je na posudbi iz Rome, nije imao posla. U 18. minuti je nakon dvojbenog prekršaja Interova braniča Jeisona Murilla , za koji je dobio žuti karton, iskusni napadač Empolija Massimo Maccarone tukao nisko po podu, ali je Samir Handanović odlično reagirao i obranio udarac.

U tim trenucima samo je jedna momčad igrala, a izabranici Marca Giampaola mogli su doći do vodstva u 24. minuti kada je veznjak Piotr Zielinski nakon odličnog proigravanja napadača Manuela Pucciarellija pucao malo pored lijeve stative Handanovićeva gola.

I onda šok za Empoli. Pred sam kraj prvog poluvremena Inter zabija iz prve prave prilike. Ivan Perišić se sjajno probio s lijeve strane i poslao nisku loptu na pet metara gdje je odlično reagirao Mauro Icardi i zabio svoj osmi gol ove sezone. Sjajna asistencija hrvatskog reprezentativca!

VIDEO

U nastavak se krenulo furiozno! Akcije su sijevale s jedne strane na drugu, ali rezultat se do kraja nije mijenjao.

Tri Hrvata na terenu

U 64. minuti je još jedan Hrvat ušao u igru. Giampaolo je uveo Marka Livaju , a broj Hrvata na terenu se popeo na tri. Ako ćemo gledati nogometaše iz bivše države, na terenu ih je bilo pet ukupno - Perišić, Brozović, Handanović, Livaja i Ljajić, a kad je Jovetić ušao umjesto Icardija bilo ih je čak i šest!

Spomenimo da je Marcelo Brozović odigrao vrlo dobru utakmicu, kao i Ivan Perišić, a obojica su dobila svih 90 minuta. Sjajna utakmica dva hrvatska reprezentativca i nova potvrda zašto će putovati na Euro u Francuskoj.

Rezultati 18. kola talijanske Serie A:

  • Udinese - Atalanta 2-1
  • Milan - Bologna 0-1
  • Chievo - Roma 3-3
  • Juventus - Verona 3-0
  • Lazio - Carpi 0-0
  • Palermo - Fiorentina 1-3
  • Sassuolo - Frosinone 2-2
  • Empoli - Inter 0-1
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja