Obavijesti

Sport

Komentari 35

Perišić je fotografijom oduševio navijače Hajduka: Splite, poludi

Perišić je fotografijom oduševio navijače Hajduka: Splite, poludi

S Perišićem su pozirali sadašnji hajdukovac Marko Livaja, bivši igrači Mario Pašalić, Ivo Grbić, Nikola Vlašić, Josip Juranović te Martin Erlić i Luka Sučić

VIDEO

Svi se pribojavaju trenutka kada Luka Modrić ode u reprezentativnu mirovinu. Najveći nogometaš kojeg smo imali, čovjek koji nas je odveo do svjetskog srebra i bronce, ali što kada ode Ivan Perišić? Naš najbolji strijelac i neizostavna spona na putu do srebra i bronce. Za takvog velemajstora zamjenu još nemamo.

Pokretanje videa...

Ponosni tata: Modrić potrčao u zagrljaj ocu, čestitao je i šef Fife 00:42

Prvi gol za reprezentaciju zabio je 2011. godine protiv Belgije, zemlji koja ga je lansirala u orbitu, a od tada je postao naš najbolji igrač uz Luku. Zabio je 33 gola u 122 utakmice, a golom Japanu je s deset golova postao naš najbolji strijelac na velikim natjecanjima, prestigavši i velikog Davora Šukera.

KATAR 2022 - Mislav Oršić zabio gol od stative za 2:1 protiv Maroka

Vatreni su sinoć proslavili novu svjetsku medalju, a nakon lude i neprospavane noći, zaputili su se na aerodrom gdje ih čeka let za Zagreb. U 17 sati je slijetanje i tada kreće nova ludnica. Doček u Zagrebu i spektakl za pamćenje. Igrači će se nakon toga zaputiti u svoje rodne krajeve, neki na odmor, a i Split je organizirao doček reprezentativcima.

POGLEDAJTE LIVE: DOLAZAK VATRENIH U ZAGREB

On je zakazan za ponedjeljak, satnica još nije poznata, ekipu će zabavljati Giuliano, a uz punu Rivu, bit će i brojno društvo na pozornici. Perišić je na Instagramu objavio fotografiju u biranom društvu, odnosno igračima koji su igrali ili igraju za Hajduk, Martin Erlić iz Tinja pokraj Zadra, a među njima je i jedan mladić koji nikada nije zaigrao, ali to mu je životni san. Njegovo ime je Luka Sučić.

S Perišićem su pozirali sadašnji hajdukovac Marko Livaja, bivši igrači Mario Pašalić, Ivo Grbić, Nikola Vlašić, Josip Juranović te Martin Erlić i Luka Sučić.

- Hajduk Split. To je klub za kojeg navijam. Samo Hajduk. Nadam se da ću jednoga dana istrčati na taj Poljud u dresu Hajduka. To je san za koji živim - rekao nam je ovaj talentirani mladić jednom prilikom. 

Hoće li i svi doći u Split nakon spektakla u Zagrebu, doznat ćemo u ponedjeljak. No, kako god bilo, slavlja nikada dosta za 'vatrene' ovih dana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu