Obavijesti

Sport

Komentari 5

Perišić: Sjajan je osjećaj opet biti na terenu; ozljeda Badelja

Perišić: Sjajan je osjećaj opet biti na terenu; ozljeda Badelja
1

Hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj (24) ozlijedio se u srijedu na treningu Hamburga zbog čega je morao ranije okončati vježbanje sa suigračima…

VIDEO

Poslije mjesec i pol dana izbivanja zbog ozljede ligamenta lijevog koljena hrvatski nogometaš Ivan Perišić u utorak se vratio punim treninzima sa suigračima u Wolfsburgu…

Puno je pehova imao 24-godišnji veznjak otkad je u siječnju došao među ''vukove'' iz Borussije Dortmund. Najprije je imao problema s aduktorom, a potom je u dvoboju protiv Freiburga 9. ožujka došla i spomenuta ozljeda koljena zbog koje je propustio i dvoboje hrvatske reprezentacije protiv Srbije i Walesa u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

- Sjajan je osjećaj ponovno trenirati, nije bilo dobro biti mjesec i pol dana bez nogometa. Iznimno sam sretan što sam ponovno na terenu. Zasad nisam osjetio nikakve probleme tijekom treninga - kazao je Perišić za službenu klupsku internetsku stranicu.

U prošlosti naš nogometaš nije morao često gledati suigrače sa strane tijekom treninga i utakmica.

- Prijašnjih sam godina rijetko bio ozlijeđen, a onda me u posljednjih nekoliko mjeseci pogodilo nekoliko manjih problema plus ozljeda koljena. Ali, takve se stvari događaju u nogometu. Ovakve ozljede ligamenata često nose sa sobom određeni stupanj rizika. Liječnici su mi rekli da bih u sljedeća dva ili tri mjeseca mogao osjećati bol.

Nije Perišiću bilo lako posljednjih tjedana.

- Faza rehabilitacije je bila iznimno naporna. Svakodnevno sam radio vrlo intenzivno više od mjesec dana. No, vratio sam se, tako da je vrijedilo.

Naš nogometaš zasad još nije siguran hoće li zaigrati u subotu protiv Borussije Mönchengladbach u 31. kolu njemačkog prvenstva.

- Osjećam se dobro, ali odluku o tome jesam li spreman za igru ili ne će, dakako, donijeti trener - zaključio je Perišić.

Badelj se ozlijedio na treningu

Hrvatski nogometni reprezentativac Milan Badelj ozlijedio se u srijedu na treningu HSV-a zbog čega je morao ranije okončati vježbanje sa suigračima…

Prema pisanju Hamburger Morgenposta, Badelj je napravio jedan krivi pokret i istegnuo aduktor.

- Moramo pričekati da vidimo što je u pitanju. Ništa nije potrgano - kratko je rekao 24-godišnji veznjak.

Težina ozljede zasad još nije poznata, a samim time ni hoće li Badelj biti spreman za nedjeljno gostovanje kod Schalkea u 31. kolu Bundeslige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...