Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
5 komentara

Perković: Autom ću otputovati u Dalmaciju na odmor iz snova

Sljedeća sezona? Nisam još s trenerom Ivančićem dogovorila planove za 2013. godinu, ali cilj će svakako biti baciti disk preko 70 metara, rekla je Sandra Perković

Sanjin Strukić/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Ruka baš i nije slušala, ali zato su noge izvukle. Ipak je zadnja utrka i umor je učinio svoje. Osrednjim hicem osvojila sam prvo mjesto i mogu biti sretna, rekla je Sandra Perković. Sezonu je zaključila rekordom (65,79 metara) na mitingu uz Savu.

Zbog dvije stvari bila je djelomično nesretna na Hanžekovićevu memorijalu.

- Organizatori su pozvali sve najbolje diskašice, žao mi je što se nisu odazvale. Šteta jer sam još bolja kad je najteže. A žao mi je i što stadion nije bio krcat - primijetila je naša najbolja atletičarka.

Nakon “boltomanije” prošle godine ništa neće biti kao prije. Tad su planule i ulaznice od 1000 kuna, ali ove godine bilo je puno neprodanih i onih od 15 kuna. Olimpijskoj pobjednici ipak to nije toliko smetalo jer, kako kaže, na tribinama su bili svi oni koji su trebali biti.

- Sljedeća sezona? Nisam još s trenerom Ivančićem dogovorila planove za 2013. godinu, ali cilj će svakako biti baciti disk preko 70 metara - rekla je Perković.

Sad se veseli samo odmoru.

- Putujem autom negdje u Dalmaciju. Veselim se odmoru iz snova - zaključila je.

Naši partneri pišu
Message