Obavijesti

Sport

Komentari 11

Petev: Ovo je Liga prvaka i tu te kazne za svaku pogrešku...

Petev: Ovo je Liga prvaka i tu te kazne za svaku pogrešku...
5

Znamo tko je Sevilla i kakve igrače ima, a na nama je pokazati da možemo igrati s takvim klubovima. Moramo vidjeti gdje smo pogriješili i to ispraviti, rekao je Ivajlo Petev

VIDEO

Ispunili smo 90 posto onoga što smo htjeli. Prvo poluvrijeme nije bilo dobro. Previše smo respektirali Sevillu. U nastavku smo igrali bolje, nismo primili, a imali smo šanse izjednačiti, rekao je Ivajlo Petev nakon poraza od Seville.

Statistika: Dinamo opet bez udarca u okvir!

- Moji dečki su odradili dobar posao. Svaka im čast. Šteta što smo ostali bez Antolića u ranoj fazi utakmice. On je jedan od Dinamovih najboljih igrača, no to je nogomet.

- Ovo je Liga prvaka, znamo tko je Sevilla i kakve igrače ima, a na nama je pokazati da možemo igrati s takvim klubovima. Sevilla je jednostavno prejaka. Nismo mi igrali predefenzivno, da smo se otvorili, oni bi nas razbili. Zadovoljan sam sa svim igračima.

- Moramo vidjeti gdje smo pogriješili. Ovdje se svaka greška kažnjava. Šteta samo što zbog kiše nije bilo više navijača. Svaka čast onima koji su došli - rekao je Petev.

VIDEO: Prve reakcije nakon utakmice:

Pokretanje videa...

00:50

Zašto nije bilo Pivarića i Machada?

Pivarić ima više utakmica nego treninga, osjećao je neku bol. Isto je s Machadom. Dao sam šansu Pavičiću i Kneževiću i to je moja odluka. Sosa je odigrao jako dobru utakmicu, a ima samo 18 godina, rekao je Petev.

- Antolić? Sutra ide na magnet. Nadamo se da je meniskus, a ne križni ligament, sutra ide na magnet - dodao je Petev.

Sampaoli: Pretrčao sam više od nekih mojih igrača

Morao sam skinuti kalorije. Pretrčao sam više od nekih mojih igrača, rekao je trener Seville Jorge Sampaoli i dodao:

- Za mene nije bilo dileme tko je bio bolja momčad na terenu. Imao je i Dinamo svoje prilike. Očekujuem da ćemo pojačati efikasnost jer teško ćemo na ovaj način izlaziti na kraj s jačim protivnicima.

Ponavljanje istih pogrešaka kao protiv Juventusa...

Livaković: Bilo je OK

Ovo je naša najbolja utakmica u Ligi prvaka. Imali smo i neke šanse koje nismo realizirali. Debitirao sam, bilo je OK. Lijep je osjećaj braniti u ovakvoj utakmici. Znali smo da su brzi i da će igrati preko bokova. Pokušali smo ih iznenaditi, nije išlo. Kod njih će biti još teže. No trudit ćemo se, mi smo Dinamo, rekao je Dominik Livaković.

Benković kapetan: Ponosan sam

Nažalost nismo uspjeli uzeti bodove. Bacili smo se na glavu, dali smo sve od sebe... Imali smo neke šanse pred kraj utakmice. Osjetili smo da možemo napraviti nešto više, ali nismo uspjeli. Znamo da će biti teško kod njih, nisu dugo doma izgubili. Poremetila nas je ozljeda Antolića. Ponosan sam što mi je trener dao kapetansku vrpcu. Sad trebam još više raditi kako bih ovo opravdao, rekao je Filip Benković.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka
KALKULACIJE

Evo što treba Dinamu do kraja sezone da obrani naslov prvaka

Ako bi obje momčadi na kraju sezone imale isti broj bodova, Dinamo tu bolje stoji jer su 'plavi' od četiri međusobna derbija ove sezone pobijedili u tri (2-1, 1-0, 2-1), a jednom je bilo neriješeno (2-2)
VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak
VARAŽDIN IZNENADIO

VIDEO Drožđek šokirao Poljud, navijači zviždali 'bilima', za Hajduk debitirao 16-godišnjak

Sahiti i Diallo nisu bili u sastavu zbog odluke trenera Ivankovića. Varaždin je drugi put u povijesti pobijedio u Splitu, a prvi od 12.027 gledatelja Poljud su počeli napuštati u 80. minuti