Obavijesti

Sport

Komentari 46

Petev ističe neozbiljnost svoje momčadi: Posjetio ga je Mamić

Petev ističe neozbiljnost svoje momčadi: Posjetio ga je Mamić
1

Protiv Istre nismo bili ozbiljni, nismo dali 100 posto, to su glavni razlozi gubitka dva boda, rekao je bugarski stručnjak Ivajlo Petev poslije velikog kiksa Dinama protiv Istre 1961 na Maksimiru

VIDEO

Glavni trener Modrih, Ivajlo Petev nakon remija protiv Istre 1961 (1:1) nije skrivao nezadovoljstvo prezentacijom i konačnim rezultatom momčadi. 

- Čestitam Istri na utakmici, dok mi nismo odigrali dobro. Šteta što je protivnik postigao pogodak iz prve svoje prigode, to se ne smije događati momčadi koja se bori za naslov prvaka. Naravno da ćemo analizirati pogreške, kako smo previše griješili u dodavanjima. Nismo preuzeli dovoljno odgovornosti, nismo tražili dovoljno igre u dubinu u drugom dijelu. Dakako, imali smo nekoliko izrazitih prilika, ali to nije to. Odigrali smo slabu utakmicu, sami smo si krivi - prve su riječi trenera modrih nakon remija.

Zanimljivo, većina igrača Dinama izbjegla je miks zonu, modri su nogometaši pobjegli na drugi izlaz. I ovoga su puta to uradili svi domaći igrači, izuzev Livakovića i Fiolića. Dvojice hrabrih koji su Maksimir napustili pognute glave, ali ipak - dostojanstveno. Nisu pobjegli poput većine suigrača (Pivarić, Benković, Pavičić, Šitum, Schildenfeld). 

Stranci su ipak proli kroz miks zonu, ali od Fernandesa, Machada i Henriqueza ionako je teško dobiti poneku izjavu.

Napeto je bilo u modrim odajama, u trenersku je kabinu poslije utakmice stigao i Zdravko Mamić. On se dugo zadržao sa stručnim stožerom, raspravljalo se o još jednom kiksu hrvatskog prvaka.

Pred Dinamom je sada težak raspored, Lyon, Osijek, Rijeka, Juventus, Hajduk? 

- Slažem se da je težak raspored. Igrači moraju biti svjesni da tko uđe u prvih 11 mora ginuti za Dinamo. Protiv Istre nismo bili ozbiljni, nismo dali 100 posto, to su glavni razlozi gubitka dva boda - nadodao je bugarski stručnjak koji je objasnio glavni problem momčadi: 

- Ovaj klub uvijek se bori za prvaka, uvijek je pod stresom, a kada moramo igrati svaku utakmicu pod stresom, onda smo pravi, najjači. Imamo kvalitetne igrače, upravo ono što treba, ali to je jedina istina.

Za kraj, trener je odgovorio na pitanje je li i dalje uvjeren u osvajanje naslova prvaka: 

- Jedna utakmica neće srušiti moju motivaciju. Ponavljam mi smo krivi za ovaj rezultat i moramo naučiti da svaku utakmicu dajemo sve od sebe, biti disciplinirani i koncentrirani. 

Puljani su bili jako dobro raspoloženi.

- Odigrali smo odličnu utakmicu, zasluženo stigli do jednoga boda. A joj, da je meni ono ušlo u završnici dvoboja mogli smo i pobijediti. Glupo mi je pričati o suđenju, ali Schildenfeld je morao dobiti crveni karton. Pa lopta ga je pogodila u ruku, na taj je način obranio pogodak. Mi možemo biti ponosni, baš smo bili dobri. Dinamo je neprepoznatljiv, ali znam da će se oni dići. No, Rijeka je danas miljama iznad Dinama - poručio je Valentino Stepčić.

Sličnog je razmišljanja bio i Goran Roce.

- Zaslužili smo ovo. Suđenje? Prvo poluvrijeme neću komentirati, a drugo je bilo OK. Svaka čast mojim suigračima, ali i stručnom stožeru. Napravili smo velik uspjeh, remizirali u Maksimiru s Dinamom - poručio je Roce

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka