Obavijesti

Sport

Komentari 54

Petković otpada za Wales! Uoči utakmice minuta šutnje u spomen na Ćiru i Nadovezu

Petković otpada za Wales! Uoči utakmice minuta šutnje u spomen na Ćiru i Nadovezu

Nije odradio niti jedan trening s reprezentativcima, već je cijeli tjedan radio odvojeno s kondicijskim trenerom pa kako doznajemo, sve je izvjesnije da neće konkurirati za susret u subotu

VIDEO

Izbornik Zlatko Dalić brusi formu svojih igrača i uigrava ih za prvu stepenicu na putu do Europskog prvenstva. Vatreni će u subotu od 20.45 na Poljudu ugostiti Wales u prvom kolu kvalifikacija za Euro, a izbornik je s reprezentativcima odradio posljednji trening u Dugopolju koji je proteklih dana sjajno ugostio brončane iz Katra.  

Pokretanje videa...

Joško Gvardiol o Sosi: Borna je najzgodniji 00:42

Hrvatska će u petak 'useliti' na Poljud i odraditi prvi pa i posljednji trening uoči Walesa. No, ima i jedna loša vijest dva dana uoči utakmice. Kako neslužbeno doznajemo, Bruno Petković neće konkurirati za susret protiv Velšana! U nedjelju se ozlijedio na utakmici Dinama i Rijeke zbog čega je izašao iz igre u prvom poluvremenu.

Petković upitan i za Tursku 

KATAR 2022 - Trening Hrvatske nogometne reprezentacije

Nije odradio niti jedan trening s reprezentativcima, već je cijeli tjedan radio odvojeno s kondicijskim trenerom pa je izvjesno da će propustiti Wales. Sve će biti jasnije nakon press konferencije u petak na kojoj će nazočiti izbornik i Luka Modrić. Hrvatska 28. ožujka gostuje u Turskoj, a hoće li se Petko naći u avionu, to ćemo tek vidjeti.

Zlatko Dalić će tako na poziciji napadača ostati na Marku Livaji, Petru Musi i Andreju Kramariću. Dobra vijest je što su svi ostali igrači na raspolaganju i konkurirat će za utakmicu. Stigao je i Ivo Grbić koji će pojačati golmansku konkurenciju u izostanku Ivice Ivušića.

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Maroka u borbi za broncu Svjetskog prvenstva

Što se tiče sastava momčadi, znat će se nešto više nakon posljednjeg treninga u petak.Tamo bi trebali biti igrači koji su iznijeli najveći teret na SP-u u Katru. Umirovljenjem Dejana Lovrena oslobodilo se mjesto pored Joška Gvardiola, a za njega konkuriraju Josip Šutalo, Martin Erlić i Domagoj Vida. Upitna je i pozicija desnog krila gdje bi mogli zaigrati Pašalić, Majer, Ivanušec pa možda i Andrej Kramarić, ako priliku u špici dobije Marko Livaja.

Dugopolje: Trening Hrvatske nogometne reprezentacije

Vatrene će u subotu dočekati spektakularna atmosfera na Poljudu, stadionu koji nikada ne razočara. Stadion je rasprodan, ulaznica više nema. Ako se još koja pojavi, to će biti ulaznice koje nisu preuzeli oni koji su ih rezervirali. Pa ako želite na utakmicu, a nemate kartu, ovo vam je jedina i posljednja nada da se domognete vrijednog papirića. Poljud će biti pun, 32 tisuće gledatelja bi trebalo biti na stadionu, od toga 1200 navijača Walesa. HNS će uoči utakmice odati počast dvojici velikana. Uoči utakmice bit će minuta šutnje u spomen na pokojnog izbornika Hrvatske Miroslava Ćiru Blaževića koji je preminuo u veljači ove godine te legendu Hajduka Petra Nadovezu. 

Velšani neće trenirati u Hrvatskoj. Odradit će u petak ujutro trening u Cardiff, sjesti na zrakoplov i otputovati u Split. Neće trenirati ni na dan utakmice. Prvi put će osjetiti travnjak za vrijeme same utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 54
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi