Obavijesti

Sport

Komentari 0

Pijetrajev sin Erik do naslova, Plantić se revanširao za brata

Pijetrajev sin Erik do naslova, Plantić se revanširao za brata
38

Marko Zeljko osvojio je nagradu za najboljeg boksača finalnog turnira nakon sjajnog meča i pobjede nad Matom Rudanom, a Damir Plantić revanširao se za čudan poraz brata u polufinalu protiv Đanija Barbira

VIDEO

Dupkom pun 18. paviljon Zagrebačkog velesajma s više od 1000 zaljubljenika u boks pratio je finalne mečeve Prvenstva Hrvatske ovu nedjelju. I imali su što vidjeti.

U sjajnoj atmosferi najviše je titula odnio boksački klub Leonardo poznatog trenera Leonarda Pijetraja (tri) uz dva poraza. Po jedna titula otišla je Puli, Novoj Gradiški, osječkom Metalcu i sesvetskim klubovima Sesvete i Gladijator.

Puljanin Mirsad Ahmeti pobijedio je Riječanina Lucijana Bačića u kategoriji do 56 kilograma, a Filip Poturović iz Nove Gradiške sudačkom je odlukom svladao Brunu Salamunovića (-60kg).

Publika je živnula nakon sjajne izmjene udaraca Erika Pijetraja, Leonardova sina, i protivnika Besnika Oraca iz Rijeke. Pijetraj mlađi osvojio je naslov u kategoriji do 64 kilograma.

Pokretanje videa...

01:12

U fantastičnom meču finala u kategoriji velter do 69 kilograma Sesvećanin Marko Zeljko iz osječkog Metalca pobijedio je Matu Rudana iz splitskog kluba Pit Bull iako ga je protivnik rušio i razbio mu arkadu. Bodren podrškom frenetičnih Osječana, koji su zauzeli gotovo polovicu tribina, Zeljko je pobijedio i proslavio saltom unatrag. Proglašen je i za najboljeg borca turnira.

Drugu titulu za klub Leonardo donio je Mladen Sobjeslavski pobjedom nad Sesvećaninom Lukom Lozom u srednjoj kategoriji do 75 kilograma. Sesvete su došle do titule u sljedećoj borbi finalnog programa, u kategoriji do 81 kilograma, u kojoj se Damir Plantić revanširao za poraz njegova brata Luke protiv Đanija Barbira (Gladijator Sesvete) za zelenim stolom.

Luka je, naime, u subotu prvotno proglašen kao pobjednik, ali protivnički tim uložio je žalbu i nakon trosatnog pregledavanja snimke meča komisija je pobjedu dodijelila Barbiru. Kako god, titula je otišla u obitelj Plantić. Damir je pritom proglašen i za najboljeg tehničara finalnog turnira.

Reprezentativac Toni Filipi (Gladijator) s Dugog otoka u reprizi prošlogodišnjeg finala PH obranio je naslov protiv Alena Babića (Leonardo) u teškoj kategoriji do 91 kilograma, čiji je meč proglašen najborbenijim, a u superteškoj kategoriji iznad 91 kilograma Marko Milun iz Leonarda pobijedio je Luku Pratljačića (Osijek).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'
NOVI PREDSJEDNIK

'Hajduk neće rezati troškove, Nikoličius mi se dopada, a navijački će me ponijeti u loži...'

Ivan Bilić naglasio: Novi trener nam je prioritet, a trener koji dođe mora se prilagoditi sustavu igre prve momčadi. Kao što mora napraviti i akademija