Obavijesti

Sport

Komentari 13

Pippo Inzaghi s dva gola Realu najbolji strijelac eurokupova

Pippo Inzaghi s dva gola Realu najbolji strijelac eurokupova
1

Nevjerojatni talijanski veteran Pippo Inzaghi zabio je sinoć dva gola Real Madridu i tako izbio na vrh najboljih strijelaca u povijesti u svim europskim kupovima...

VIDEO

Milan je sinoć od 45. minute gubio od Reala, 'kraljevi' su dominirali na San Siru i činilo se da će talijanski gigant još jednom pasti protiv nekog od velikana europskog nogometa. No tada u igru ulazi kralj šesnaesterca Pippo Inzaghi. Legendarni Talijan poznat po svojim traljavim i gotovo uvijek nedozvoljenim golovima zamijenio je Ronaldinha i u razmaku deset minuta zabio dva 'inzaghijevska' gola. 

No najvažnije od svega je da su to Pippu bili 69. i 70. gol u sEuropi, čime je postao najbolji strijelac u povijesti svih europskih kupova. 'Ubojica iz zaleđa' tako je prestigao svog velikog konkurenta u utrci za najboljeg europskog strijelca svih vremena, Raula, koji je ostao na 69. golova. Iskusni Inzaghi i prije utakmice znao je da će zabiti, važno je bilo samo da ga trener stavi u igru, a Pippo je već imao pripremljene majice s brojevima 69 i 70.

- Želim ovu večer posvetiti svojoj obitelji, djevojci, svima koji me vole i posebno Stefanu Borganovu. Bio sam s njim prije nekoliko dana i obećao mu da ću zabiti - rekao je Inzaghi koji s Borganovim namjerava proslaviti fenomenalan uspjeh. Borganovo (46) je bivši nogometaš Fiorentine i Milana, koji je prije dvije godine obolio od teške neizlječive bolesti.

Za razliku od Raula, koji je prije dva tjedna, kada je srušio rekord, tvrdio da mu to nije važno, Inzaghi uživa u postizanju golova, skidanju rekorda i s razlogom je ponosan na svoje uspjehe. I ma što o njemu i njegovom načinu zabijanja golova mislili, mora mu se priznati da samo najveći mogu postići ono što je njemu pošlo za nogom, rukom, glavom... A on sigurno spada u tu kategoriju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-0: Pršte prilike na sve strane, Theophile očistio s gol-linije!
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-0: Pršte prilike na sve strane, Theophile očistio s gol-linije!

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Sada imaju novu priliku prenoćiti na prvome mjestu uoči derbija s Rijekom
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem