Obavijesti

Sport

Komentari 4

Pirlo propušta Cagliari: Dvije nas pobjede dijele do rekorda

Pirlo propušta Cagliari: Dvije nas pobjede dijele do rekorda
1

Osim Pirla, zbog suspenzije nema niti Pogbe, a očekuje se da će na golu ponovno umjesto Buffona biti Storari. Cagliari je osigurao ostanak u ligi i od tada je u padu

VIDEO

Juventus ima devet prvenstvenih pobjeda u nizu, a u tom su periodu Conteovi igrači primili samo dva gola. Iako su domaćom pobjedom nad Palermom i službeno obranili naslov prvaka, igrači Juventusa uspjeli su slaviti i u srijedu na neugodnom gostovanju u Bergamu. Conte je koristio brojne igrače koji inače rijetko dobivaju priliku, a jedini gol na susretu nakon lijepe je akcije postigao Matri. Susret su obilježili neredi navijača prije i poslije utakmice, a i susret je morao biti prekidan zbog problema na tribinama.

S obzirom da rezultati Juventusa više ne nude uzbudljivost, najzanimljivija tema je produženje Conteovog ugovora.

- Sada neću govoriti o sebi i mojoj budućnosti, tu sam da čestitam mom timu. Moram zahvaliti i liječničkom timu s kojim smo imali odličan odnos.

Osvrnuo se Conte i na sljedećeg suparnika:

- Želimo dati kontinuitet našim rezultatima kako bi zaključili prvenstvo na najbolji mogući način. Dvije pobjede nas dijele do rekorda, a to nam mora dati stimulans da i protiv Cagliarija istrčimo na teren tražeći pobjedu.

Zbog suspenzija Conte ne može računati na važne veznjake Pirla i Pogbu, dok mu je osim duže ozlijeđenih napadača Bendtnera i Pepea zbog ozljede van stroja i bek Asamoah. Buffon i Bonucci vratili su se među kandidate za nastup, no očekuje se da će na golu Juventusa ponovno biti rezervni vratar Storari.

Samo jedan bod Cagliarija u četiri utakmice

Cagliari je u velikom padu forme otkako je momčad pobjedom nad Interom i matematički osigurala ostanak u ligi. Nakon tog susreta, Cagliari je osvojio samo bod u četiri susreta, a u posljednje tri utakmice igrači koje vode Pulga i Lopez nisu postigli niti jedan pogodak. Na terenu se vidi manjak ambicije kod igrača Cagliarija, no to čak i ne treba čuditi kada se zna da su njihovi najveći problemi trenutno vezani uz traženje stadiona na kojem će igrati sljedeće sezone.

Osim toga, predsjednik Cellino dobio je četiri mjeseca zabrane rada, a klub je novčano kažnjen zbog ovosezonske afere s novim stadionom Is Arenas koji nikako ne uspijeva dobiti potrebne sigurnosne certifikate. Pulga vjeruje da njegovim igračima na gostovanju kod prvaka motiv neće biti problem:

- Bit će ovo prava utakmica. Njihov trener usadio je igračima jedan mentalitet s kojim traže pobjedu u svim utakmicama. Uz to, žele ostvariti rekord po broju osvojenih bodova. Oni su velika momčad koja je zasluženo osvojila naslov. Nedostajati će im Pirlo, vjerojatno jedini nenadoknadiv igrač Juventusa. Za nas će biti teško, no dati ćemo sve od sebe. Ovo je utakmica koju svi igrači žele igrati, na jednom rasprodanom stadionu punom entuzijasta.

Gosti nemaju značajnijih problema s izostancima budući da se nakon ozljede vraća ofenzivni veznjak Cossu, dok je Pinilla odradio suspenziju. Pulgi i Lopezu nedostajati će samo duže ozlijeđeni standardni bek Pisano, no njega već neko vrijeme u početnoj jedanaestorci sasvim solidno mijenja Perico.

  • Serie A, 37. kolo: Juventus - Cagliari, 18 sati

Tekst preuzet sa dvoznak.com - adrese za pametno klađenje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika