Obavijesti

Sport

Komentari 4

Piše lijevom, a igra s desnom, sestri povjerava ljubavne tajne

Piše lijevom, a igra s desnom, sestri povjerava ljubavne tajne
1

Forbes je Ćorića 2016. godine uvrstio među najutjecajnije mlade ljude na svijetu! Meneken je Hublota, s Usainom Boltom i Kobeom Bryantom, a za 18. rođendan dao si je tetovirati "u životu nema gorega nego biti običan"

VIDEO

Borna Ćorić prošli je tjedan navršio 22 godine, već sa 16 debitirao je za reprezentaciju, sa 17 je “skinuo” Nadala, s 18 Murraya, a s igračima iz top 5 ima učinak 8-14. 

- Kad je došao, nismo mogli dokučiti je li ljevak ili dešnjak. Ni tata mu nije bio siguran jer se događalo da jednom jede desnom, a drugi put lijevom rukom. Odlučili smo da će igrati desnom i promašili smo jer danas piše lijevom, a igra desnom - otkrio nam je Bornin prvi trener Petar Lacković.

Roditelji su mu pravnici, a o atraktivnoj sestri Bruni kaže:

- Starija je godinu i pol, svaki dan se čujemo, od puberteta smo vrlo bliski, čak si povjeravamo i ljubavne tajne.

Borna stanuje u talijanskome mjestašcu Bordigheri, 30-ak km od Monte Carla. U djetinjstvu mu je uzor bio Novak Đoković, a ima strah od visine. Zato izbjegava avione i sam se vozi na turnire. A za izlaske mu Ljubičić posuđuje svoju Toyotu.

Sluša Olivera Dragojevića, Doris Dragović i Petra Grašu. Glazbeni ukus sličan je onome Marina Čilića, koji je za prvi ples na vjenčanju zatražio da mu Gibonni otpjeva “Lipa moja”... Marinova supruga Kristina ima dvije diplome, iz psihologije i političkih znanosti.

- Dva dana poslije finala s Argentinom sanjao sam Del Potra - priznao je Čilić.

Nek’ Francuzi sanjaju njega!

Borna Ćorić

‘Vuk s wall streeta’ i da barem možemo psovati  

Najdraži film mi je, otkrio je Borna 2014., “Vuk s Wall Streeta”, a pjesma “All of Me” Johna Legenda. A tenisko pravilo koje bih promijenio bilo bi da smijemo psovati na svom jeziku! U tom slučaju ne bih dobivao toliko opomena...

Tyson najdraži

Mike Tyson omiljeni mi je sportaš. Nisam ga gledao uživo jer se nisam rodio kad je on boksao, ali pogledao sam sve njegove borbe na YouTubeu.

1. Jelo koje bih preporučio svima je hrvatski pršut i sir, pasta sa škampima i tiramisu

Ivan Ljubičić mu je menadžer, a prvi trener Ricardo Piatti, koji ne putuje uvijek s njim. U timu su i Kristijan Schneider, talijanski fizioterapeut Claudio Zimaglia te kondicijski trener iz Rijeke Dalibor Širola.

Zaradio je već gotovo pet i pol milijuna dolara

U karijeri je Ćorić zaradio već 5,4 milijuna dolara od nastupa na turnirima, što je odlična zarada za momka koji je tek napunio 22 godine. Ove je godine ugrabio 2,8 milijuna dolara. Osvojio je dva turnira: Marrakech lani i Halle ove godine.

Marin Čilić

Čilić je najviši tenisač koji je osvojio grand slam, a zaradio je 25,6 milijuna dolara

Lova do krova - Marin Čilić u karijeri je zaradio 25,646.425 dolara, a samo ove godine zaradio je 4,727.148 dolara. Parove nikad nije igrao na turnirima, pa je zarada od toga - nula. Sa 198 centimetara Marin je najviši tenisač koji je osvojio Grand Slam. 

Isti doručak, isti tuš...

Praznovjerje - Na nekim turnirima Marin Čilić je za sreću znao koristiti isti tuš u svlačionicama, kao što je običavao doručkovati pekmez, maslac i kruh. I to u hotelskoj sobi. Na US Openu za sreću se nije brijao dva tjedna. I osvojio ga je.

8 godina imao je Marin Čilić kad je osvojio prvi teniski turnir. To mu je i dalje najdraži pokal

Večera za dvoje - Omiljena riječ i omiljeno jelo mu je “fillet mignon”. Odrezak mora biti srednje pečen, ali nikako presirov. Najdraže mjesto za izlazak - steakhouse.

Film ‘hrabro srce’, na piće bi pozvao Jessicu Biel

Mel Gibson - Najdraži film, koji je pogledao nekoliko puta, je “Hrabro srce” s Melom Gibsonom. Slijede “Gospodar prstenova” i “Troja”. Da može pozvati jednu osobu na piće, to bi bio papa Ivan Pavao II., a od živućih američku glumicu i pjevačicu Jessicu Biel. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige
ARSENAL TUGUJE

Gvardiol i Kova prvaci Engleske! City uzeo 10. titulu Premier lige

Manchester City ništa nije prepustio slučaju i u posljednjem kolu Premier lige pobijedio je West Ham 3-1. Joško Gvardiol i Mateo Kovačić postali su prvaci, City je naslov osvojio četvrti put u nizu i 10. put u povijesti

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu
ANALIZA MEČA ZA TITULU

Mavrović za 24sata: Taj je sudac sramota za organizaciju! A Filip Hrgović pripada ovom društvu

Kako bih ja bodovao? Usik je sigurno dobio dvije ili tri runde više, plus nokdaun u devetoj. I da je tada sudac malo drugačije reagirao, bio bi to kraj meča, rekao je Mavrović
Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci
RIJEKA IZGUBILA ČETVRTU U NIZU

Osijek ima Europu! Roko Jurišić i Anton Matković zabili Rijeci

OSIJEK - RIJEKA 2-0 ‘Bijelo-plavi’ nisu pobijedili prvoligaša s Rujevice čak 617 dana. Posljednji put Osijek je pobijedio Rijeku još 10. rujna 2022. Do ove utakmice... Jurišić je zabio u petoj, a Matković u 72. minuti