Obavijesti

Sport

Komentari 0

Pivovara spasila Kielce. Wolff: Dok se predsjednik bori i ja ću!

Pivovara spasila Kielce. Wolff: Dok se predsjednik bori i ja ću!
2

Brend LOMZA odlučio je u imenu zadržati ime VIVE kao izraz poštovanja prema svemu onome što je tvrtka Bertusa Servara učinila za klub u prethodnim godinama

VIDEO

Kielce je napokon dobio novog generalnog sponzora čije ime će stajati uz klub naredne četiri godine. Radi se o pivovari Lomza, a klub će se od sada zvati LOMZA VIVE Kielce. Zanimljivo, Brend LOMZA odlučio je da u imenu zadrži ime VIVE kao izraz poštovanja prema svemu onome što je tvrtka Bertusa Servara učinila za klub u prethodnim godinama.

Osim što su se financijski uspjeli održati, poljski prvaci mogu biti zadovoljni i ponašanjem svojih igrača koji nisu pobjegli 'glavom bez obzira', već su ostali uz klub.

- Teško je kada izgubite neki novac na poslu, ali svi igrači još uvijek žele igrati za klub. U stvari, što možemo drugo? Prestati igrati? Kao što sam rekao, rukomet nije samo naš posao, već puno više od toga. Naravno, igrači su zabrinuti za svoju budućnost, morate prehraniti obitelj i to je najbitnije, međutim, mi ne igramo samo zbog novca. Radimo zbog sebe, za svoje prijatelje, za klub. Novac je važan, ali ne i najvažnija stvar na svijetu - rekao je Andreas Wolff, njemački rukometni golman.

Germany - Portugal

-  Za mene je puno bitnije kako će se klub izboriti sa situacijom u kojoj se našao. Volim i cijenim kako se predsjednik Bertus bori za klub. Mogao je odustati  kada se problem pojavio. Umjesto toga, on se bori. I dok to on bude radio, i ja ću. Novac nije moj dio posla. Plaćen sam za igranje rukometa i na to sam fokusiran – rekao je Wolff.

- Ovo je poseban trenutak za nas kada uspostavljamo suradnju s najboljom momčadi u povijesti poljskog rukometa.  Naši brendovi imaju mnogo toga zajedničkog. Tamo su gdje su emocije. Nemam sumnje da će naša suradnja biti uspješna - rekla je predstavnica LOMZA brenda Jagoda Ivančuk.

-  U Legionow dvorani doživjeli smo puno emocija, pozitivnih i negativnih, ali uvijek smo se držali zajedno. Iza nas je jako težak period, izdržali smo, i jako sam zahvalan svima koji su nas podržavali tijekom ovih mjeseci - rekao je Bertus.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama
DRAMA DO KRAJA

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Ovo je raspored Rijeke i Dinama

Još šest kola ostalo je do kraja sezone, a Rijeka i Dinamo sastat će se na Rujevici u 33. kolu. Susret koji bi mogao odrediti puno toga u utrci za naslov
Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće
ZAJECOVE PROMJENE

Neki uopće ne igraju, a Dinamo koštaju oko 2,5 milijuna eura!? Zajec će kresati budžet za plaće

Plus+ Dinamo partnerski klub, gdje bi slao talente na posudbu, traži među regionalnim prvoligašima, a na ljeto slijedi rezanje budžeta za plaće. I 'modri' na igrače neće trošiti više od 16 milijuna eura godišnje