Obavijesti

Sport

Komentari 7

Plazibat odgovorio prvaku: Glupi Hrvat dolazi po tebe...

Plazibat odgovorio prvaku: Glupi Hrvat dolazi po tebe...

Ovaj tip se bori glupo, baca jake udarce stalno. Ti se pametnije boriš. Ti si jako dobar, puno bolji od njega, govorio je Verhoeven Adegbuyju uoči borbe protiv Plazibata. Glory je sada objavio taj video, a hrvatski borac odmah odgovorio NIzozemcu

VIDEO

Tri Hrvata osvojila su K1 turnir u kickboksu, čime se rijetko koja zemlja u svijetu može pohvaliti. Pokojni Branko Cikatić, Mirko Filipović i Antonio Plazibat (28, 20-4). 

VIDEO

Solinjanin je sadašnjost i budućnost svjetskog kickboksa. U Glory je stigao 2019. godine te u samo nekoliko borbi pokazao da je jedan od najboljih na svijetu. Ima pet pobjeda i jedan poraz i to od Mahieddinea kojeg je svladao u svojoj prvoj borbi. Potvrda njegove klase stigla je u listopadu prošle godine kada je nokautirao Rumunja Benjamina Adegbuyija te pokazao da je spreman za najveće stvari.

Svi čekaju taj sljedeći korak, a to je napad na pojas teške kategorije koji već osam godina drži sjajni Rico Verhoeven. Mijenjali su se izazivači i pokušali ga detronizirati, među njima i Hrvat Mladen Brestovac, ali čudesni Verhoeven je čak deset puta branio titulu. 

No, čini se da se Nizozemac baš i ne boji hrvatskog borca. Štoviše, nije baš da ga i poštuje. Glory je objavio video iz listopada u kojem Verhoeven savjetuje svog velikog prijatelja Adegbuyija uoči borbe protiv Plazibata. 

- Ovaj tip se bori glupo, baca jake udarce stalno. Ti se pametnije boriš. Ti si jako dobar, puno bolji od njega. Trebaš to pokazati - govorio je Verhoeven Rumunju.

Plazibat o potencijalnoj borbi protiv prvaka: Nokautirat ću ga!
Plazibat o potencijalnoj borbi protiv prvaka: Nokautirat ću ga!

Svega dvije runde trebale su Antoniju da začepi usta Verhoevenu. Nokautirao je Adegbuyija i svima pokazao svoju moć.

A nije dugo trebalo čekati ni da odgovori Verhoevenu. 

- Hej, Rico. Dolazim po tebe i imat ću istu taktiku s kojom sam išao na Adegbuyija, samo ću bacati glupe i jake udarce. Ne moraš se brinuti oko drugih stvari jer to je jedino što ću raditi. Samo ću te pitati, kako je tvoj prijatelj prošao s mojom glupom taktikom? Nadam se da ćeš mi pokazati novu razinu kikboksa, isto kako mi je Adegbuyi pokazao. Ne trebaš se brinuti, glupi Hrvat dolazi po tebe - napisao je Plazibat.

Već sada frcaju iskre između ovog dvojca, a ne sumnjamo da će to biti spektakl u ringu. Vjerojatno nešto najbolje što svjetski kickboks može ponuditi u ovome trenutku.

I dalje nema naznaka kada će se i hoće li njih dvojica boriti. Verhoeven je u listopadu trebao braniti pojas protiv Alistaira Overeema koji je na koncu predao zbog ozljede. Hoće li mu Glory dati drugu šansu ili će Plazibat biti taj koji će pokušati srušiti Rica, vidjet ćemo uskoro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka