Sport

Komentari 2

Plesač Pedro nije u formi, Goran pohvalio turnir, Marić turistima: Ja sam igrao za Hrvatsku...

Plesač Pedro nije u formi, Goran pohvalio turnir, Marić turistima: Ja sam igrao za Hrvatsku...

Među pro parovima najbolji su bili Tin Baković i suorganizator turneje Goran Lukačević, koji je rekao: 'Osvojit ćemo sve do kraja i glavni turnir pa idemo na Tajland na deset dana!'

Mara, koji sam ja bio fan! Dva gola Partizanu, bio sam na sjevernoj tribini, čudo!

Pričao je to glumac Filip Juričić Silviju Mariću te u nogometnim ćakulama naglasio kako je i Miki Rapaić bio faca, kako je Luka Modrić debelo nadmašio Bobana i Šukera...

Sveprisutni Ante Đerek donio je Mariću slastan ručak i zafrkavao se s Manuelom Bisakuom, bivšim nogometašem, a navratio je i Dubravko Šimenc pa podijelio nagrade najboljima. Tako je završio još jedan Stars Open Tour u Umagu, najbrojniji turnir velike turneje tenisača rekreativaca.

I dok su Dario Večerić (pro single), Vedran Borić (single), Tin Baković i Goran Lukačević (pro parovi) te Tina Tomić i Marijo Sever (parovi) osvojili pehare pobjednika, Kerš i Matić apsolutni su modni pobjednici. Njih su pobijedili upravo Tina Tomić i Sever, u meču koji su sami nazvali veprovi vs kravice. Zašto, odgonetnite sami...

- Jesi došao na modnu reviju ili na tenis? - zafrkavali su se gledatelji.

Iako je trebao i nastupiti, pobjednik Plesa sa zvijezdama Pedro Soltz došao je samo kao gost, da pozdravi sudionike.

- Nisam dugo igrao tenis i nisam baš u formi - objašnjavao je Pedro suorganizatoru Mariću dok je prihvaćao želje za fotografijama s (mladim) obožavateljima.

- Ajde, pa to je onaj striček kojeg si gledala na TV-u - objašnjavala je mama djevojčici, ali nije joj uspjela skrenuti fokus s neke igrice na mobitelu, dok je njezina starija seka stidljivo upijala svaki Pedrov pokret.

I Goran Ivanišević pohvalio je turnir:

- Dobro to Mara radi, baš zanimljivo. Sreo sam Krešu Ritza pa mi je rekao da je ispao u prvom kolu. Odlična ideja, navratit ću dogodine.

Bisaku je uoči polufinala morao kupiti nove tenisice jer su mu se stare doslovno raspale, a Marić je gostima iz Slovenije objašnjavao:

- Ja sam bio najbolji igrač u Hrvatskoj dvije godine, osvojio sam i broncu na SP-u, u Zagrebu me vole. Sad rijetko igram nogomet, a kao igrač sam trebao ostvariti i jaču karijeru, igrati u klubu ranga Reala, Milana ili Juventusa, ali ozljede su me izbacile. Nisam ostvario karijeru kakvu sam po talentu mogao.

Pokazivao je ožiljke i šavove na nozi od ozljeda, a onda se svom društvu pohvalio:

- Ne možeš naći žensko ime na svijetu o kojem ne znam pjesmu! Hoćeš se kladiti?

U konkurenciji parova Tina Tomić opet je došla do kraja s drugim partnerom.

- Ima već toliko pehara da se umislila - zadrkivala ju je blizanka Dina, a Tinin partner Marijo Sever je otkrio:

- Poznajemo se desetak godina, ali prvi put igrali smo zajedno. I mogli bismo opet. Tina, hoćemo li? Da, znam da za svaki turnir mijenja partnera...

I dok je Večerić instrumentar u operacijskoj sali KB Sv. Duh, a Borić taksist, Sever se bavi nekretninama.

- Supruga i ja vlasnici smo agencije Five Star Concierge više od 20 godina, a žena mi je najveća podrška i sa mnom je na turnirima, i u dobru i zlu - pričao je pa otkrio da je zapravo igrao s upalom Ahilove tetive.

A među pro parovima najbolji su bili Tin Baković i suorganizator turneje Goran Lukačević, koji je rekao:

- Prvi smo put zajedno zaigrali u Novalji, sad smo osvojili i uzet ćemo sve do kraja i glavni turnir pa idemo na Tajland na deset dana!

A prije Tajlanda, još pokoji Stars Open Tour. Idući je u Rijeci, od 25. do 28. kolovoza.

Najčitaniji članci