Obavijesti

Sport

Komentari 34

Pletikosa: Kad ti zabije Eto'o barem dođeš na naslovnice...

Pletikosa: Kad ti zabije Eto'o barem dođeš na naslovnice...
1

Protiv Malte treba odigrati maksimalno i plasirati se na EP, ne smijemo ponoviti zadnje gostovanje ondje, rekao je Pletikosa koji je branio i u porazu od Malte 2005.

VIDEO

Glasnogovornik reprezentacije Davor Gavran najavio je Pletikosu kao jednog od najdugovječnijih reprezentativaca.

- Pletikosa je upisao 83 nastupa i već 12 godina je u programima reprezentacije. Milan Rapaić je s 12 godina i 11 mjeseci jedini dugovječniji - pojasnio je Gavran.

Plete je branio i zadnji put kad je Hrvatska gostovala na Malti i nerado se prisjeća te epizode.

- Na stranu loša i gra i rezultat, usto mi je i prijatelj ni kriv ni dužan prenoćio u zatvoru - prisjetio se Pletikosa i upozorio kako nema mjesta opuštanju. 

- Protiv Malte treba odigrati maksimalno i plasirati se na EP.

Pletikosa je odnedavno pronašao klub, a u zadnjem kolu primio je gol od najskupljeg nogometaša na svijetu, Eto'oa. 

- Kad ti zabije najskuplji igrač na svijetu barem dođeš na naslovnice. Blago Anžiju kad ga ima. Njegov dolazak ponovno je pokrenuo neke stvari u ruskom nogometu, ponovno se više ulaže i sigurno da će ruska liga opet biti uz bok ligama 'petice' - kaže Stipe koji ne žali pretjerano za Tottenhamom.

- Kod njih je sve podređeno tome da igrač uživa, ali kad nisi dio momčadi onda te to ne ispunjava. Sada branim, sve je opet u redu i ne osjeća se da sam pauzirao. Pojavile su se neke sumnje u mene, ali ja sam vjerovao, dobro radio i to će mi se vratiti - kaže Pletikosa i dodaje kako tek sada razumije što su njegove kolege mislile kad su govorili da su 'golmani kao vino, što stariji to bolji'.

Pletikosa se prisjetio svog dugogodišnjeg kolege Vedrana Runje i zbog toga ga je izbornik izostavio s popisa.

- Žao mi ga je jer je fantastičan momak i golman. Zajedno smo odlično funkcionirali, što je za golmane jako važno. No i ovi mlađi su dobri, Subašić je već dugo tu, dobro se uklopio. Kelava je najzaslužniji za plasman Dinama u LP, doživjet će velike utakmice i to će mu sigurno pomoći u karijeri - zaključio je Pletikosa i dodao kako će svi dati sve od sebe na Malti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...