Obavijesti

Sport

Komentari 3

Pletikosa ponovno na golu: Osijek mi je strašno važan

Pletikosa ponovno na golu: Osijek mi je strašno važan
1

U Gradskom vrtu debitirao sam za Hajduk, drago mi je da sam se baš ovdje vratio, rekao je golman Spartaka. Zadovoljan je s novim ljudima u repki...

VIDEO

Napadač Walesa izašao je pred Pletikosu, opalio svom snagom, no Stipe je loptu - ulovio. Tribinama Gradskog vrta prolomio se pljesak, bez obzira što je sudac označio zaleđe.
- Stvarno je super vratiti se nakon devet mjeseci pauze - rekao je Pletikosa, koji na golu nije stajao više od 400 dana. I dok je bio zdrav, u Spartaku je bio na klupi ili tribinama.
- Posebno mi je drago što sam se na gol vratio baš u Osijeku, ovdje sam debitirao i za Hajduk - prisjetio se Stipe.
- Na početku je bilo teško. Stvarno se nije bilo lako vratiti u ovakvoj utakmici, za golmana nije dobro kad nema posla. Ali odlično se osjećam, nema više nikakvog straha od ozljede ili nekog pokreta.
I Pletikosa je zadovoljan onime što su pokazali novi igrači, oni koji dosad nisu bili u prvom planu.
- Svi su odlični, iako se ne usuđujem reći da će biti onakva pojačanja kao što su prije nekoliko godina bili Modrić, Ćorluka, Eduardo... - kaže golman Spartaka koji to neće biti još dugo.
- Želim otići iz Moskve! Nema smisla da s 31 godinom zbog tog ruskog pravila o strancima sjedim na klupi. Vrijeme je da odem u neku pravu ligu, mogu još puno dati - kazao je Pletikosa.
Da se nije ozljedio na treningu u kolovozu prošle godine, danas bi bio golman Tottenhama. Javlja li mu se Harry Redknapp?
- A na znam ja, pitajte mog menadžera Naletilića, ha, ha...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju