Obavijesti

Sport

Komentari 16

Plivača Michaela Phelpsa ulovili da puši marihuanu

Plivača Michaela Phelpsa ulovili da puši marihuanu
1

Tabloid News of the World objavio je zapanjujuće fotografije zlatnog dečka američkog plivanja Michaela Phelpsa kako bezbrižno puši marihuanu

VIDEO

Američki plivač Michael Phelps najuspješniji je sportaš u olimpijskoj povijesti. Na posljednjim Olimpijskim igrama Phelps je osvojio čak osam zlatnih medalja, a do sada ukupno ima 14 zlatnih medalja s dvije Olimpijade. Britanski tabloid News of the World u današnjem je izdanju objavio fotografije Phelpsa kako uvlači dim iz staklene lule koja se inače koristi za pušenje marihuane (bong, nargila). Fotografija je snimljena u studenom prošle godine tijekom dvodnevnog 'partijanja' sa studentima. Dokaže li se da je Phelps pušio marihuanu čeka ga četverogodišnja suspenzija, što bi pak značilo da će propustiti Olimpijske igre u Londonu 2012.
- Bio je izvan kontrole od prvog trenutka. Nastavi li ovako začudio bih se da osvoji bilo kakvu medalju do kraja karijere - rekao je jedan od svjedoka Phelpsova 'napušavanja'. Famozno dvodnevno 'opuštanje' 23-godišnjeg plivača odvijalo se na University Of South Carolina gdje je Michael došao u posjet djevojci Jordan Matthews. Tabloid čak piše da su uspaničeni Phelpsovi prijatelji ponudili uredništvu veliku svotu novca da ne objavi spornu fotografiju.     
- Michael je došao u posjet Jordan, no završavao je svaku noć 'demoliran' od alkohola i marihuane. Svaku noć po njemu su se vješale brojne djevojke, a svi muški su htjeli biti njegovi prijatelji. Znate, ne vidimo puno slavnih na ovom sveučilištu. Mislili biste da će biti sramežljiv jer ne pozna nikoga, no on je bio glasan i ispijao je ogromne količine alkohola - priča student sa sveučilišta.
Phelps je odmah nakon OI u Pekingu najavio kako se sprema za London, no nakon objavljene fotografije u NOTW karijera najboljeg plivača današnjice dolazi u pitanje.
- Netko mu je ponudio nargilu, a on se odmah primio za nju. Jako je dobro bio upoznat s postupkom. Odmah je primio upaljač i povukao ogromne količine dima. Vidi se da mu nije bilo prvi put. Nakon toga malo se uspaničio te je ubrzo živčano istrčao iz prostorije. No već sljedeći dan opet se opijao u kafiću - priča student.
Phelps je i ranije zbog alkohola dolazio u neprilike. U 2004. je sa samo 19 godina dobio uvjetnu vozačku kaznu od 18 mjeseci nakon što je ulovljen kako vozi pijan.
- Čini se kako bi se iz ovoga moglo izroditi nešto jako nepovoljno za Michaela. No to negativno se može pretvoriti u jako pozitivnio za News of the World. Ne objavite li fotografiju Michael će biti vaš kolumnist sljedeće tri godine, gost na vašim zabavama, a njegovi sponzori će se reklamirati kod vas - prenosi NOTW ponudu glasnogovornika Michaela Phelpsa. Uz dodatak da je plivač bio testiran na drogu 1500 puta i nikada nije pao na testu. Sve do sada?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...