Obavijesti

Sport

Komentari 13

Pljuvao po Đokoviću i Goranu, legenda mu brutalno spustila: Cinkarošu, pogledaj u ogledalo

Pljuvao po Đokoviću i Goranu, legenda mu brutalno spustila: Cinkarošu, pogledaj u ogledalo

Ti si cinkaroš Nick, a njih nitko ne voli, napisao je Becker. Kyrgios mu nije ostao dužan: Cinkaroš sam jer pozivam na odgovorno ponašanje? Boris, ti znaš pogoditi volej, ali si gluplji nego što sam mislio...

Njemačka i svjetska teniska legenda Boris Becker i australski 'živac' Nick Kyrgios žešće su se izvrijeđali na društvenim mrežama, a povod za svađu bio je korona-party i zadarska postaja Adria Toura tj. Goran Ivanišević, Novak Đoković, Borna Ćorić, Grigor Dimitrov i ostali sadašnji i bivši tenisači vezani uz korona-tenis u Beogradu pa Zadru.

Kyrgios je već ranije žestoko napao Adria Tour, Đokovića i sve vezane uz tu priču, u ponedjeljak je sebičnim prozvao i Alexandra Zvereva (uhvaćen kako tulumari i laže da je u samoizolaciji), a u utorak je Beckeru prekipjelo i krenuo je Twitter-obračun.

POGLEDAJTE VIDEO: NICK KYRGIOS

Pokretanje videa ...

- Nitko ne voli cinkaroše. Onaj koji napada kolege sportaše i(li) sportašice ne može biti moj prijatelj. Pogledaj se u ogledalo i reci da si bolji od bilo koga drugoga Nick - napisao je Becker.

Kyrgios je u odgovoru bio čak i odmjereniji nego što bi se od njega očekivalo:

- Boris, za Boga miloga, pa nije to tenisko natjecanje niti mi je namjera nekoga cipelariti preko Twittera. Čovječe, mi smo usred globalne pandemije. I ako netko glup, kao što je Alex, uradi ono što je uradio: ja ću ga prozvati. Jednostavno.

Nijemac je ponovio svoju 'teoriju o cinkarošu':

- Da: živimo u doba pandemije, istina: strašno je što je izgubljeno mnogo života, naravno: trebamo zaštititi voljene i obitelj i slijediti upute, ali... Svejedno. Ne volim cinkaroše, Nick.

Australac nije prešutio opetovanu uvredu o tome kako je 'cinkaroš':

- Opet ti isto. Ja sam cinkaroš jer pozivam na odgovorno ponašanje? Čudno razmišljaš. Ja samo brinem za ljude. Jer i ja i moja obitelj i mnoge obitelji širom svijeta rade pravu stvar. Ali... Boris, ti si očito gluplji nego što sam mislio. Znaš pogoditi volej, ali nisi baš najbistriji - odgovorio je Kyrgios na kraju i 'umirući od smijeha'.