Obavijesti

Sport

Komentari 7

Plzenov plejboj: Bježao je od policije i ljubi seksi balerinu...

Plzenov plejboj: Bježao je od policije i ljubi seksi balerinu...
1

KONTROVERZNI ČEH David Limbersky je s 1.5 promila alkohola u krvi zabio Bentley u zid, Diego Costa ga je nokautirao, a kad igra PlayStation s Lenkom, padaju oklade...

VIDEO

Znate li vi tko sam ja?! Zažalit ćete zbog ovoga, urlao je po nekoj mafijaškoj špranci David Limbersky s 1,5 promila alkohola u krvi, bježeći s mjesta na kojem je svoj Bentley zabio u ogradu.

Bilo je to 2015., a već je dotad stekao nadimak “zločesti dečko češkog nogometa”. Dvaput je igrao protiv Hrvatske (prijateljska 2011. i na Euru ‘16.), a sad će Limbersky (35) prijetiti Dinamu na lijevom boku Viktorije Plzen.

Pokretanje videa...

00:26

S 22 godine otišao je u Tottenham, ali nije se naigrao i zapravo je cijelu karijeru proveo u praškoj Sparti i Viktoriji. Klub iz Plzena kaznio ga je nakon spomenute nesreće s 20.000 eura i oduzimanjem kapetanske vrpce.

- Žalim zbog trenutka potpune ludosti, nema isprike za moje ponašanje - govorio je, ali mjesec dana kasnije, kad je zabio dva gola Pribranu, slavio je imitirajući da vozi auto!?

Nerijetko vrijeđa i provocira suparnike, Diega Costu je toliko iživcirao da ga je Costa udario glavom! Vrijeđao je igrače Sparte i obračunavao se s navijačima. S bivšom ženom, manekenkom Michaelom Kratochvilovom, ima dvoje djece, a sad je u vezi s balerinom, višestrukom prvakinjom Češke u plesu i sudionicom izbora za Miss Eurosporta, Miss Bikiny..., Lenkom Olbertovom (33).

- Upoznali smo se na jednom natjecanju ljepote, na kojem sam ja bila voditeljica a on u žiriju. Moj je otac nogometni trener, pa me zamolio da od Davida zatražim fotografiju. Tad nisam osjetila ništa, oboje smo bili u vezi. Ponovno smo se sreli nakon nekoliko godina. Otišli smo na ručak, opet zbog oca, koji je od njega tražio ulaznice za utakmicu.

- Nisam htjela ništa više, ali tad me iznenadio. Bio je lijep, pametan, smiješan... Džentlmen. I tata i ja bili smo uvjereni da nikad neću poći za nogometaša, a sad mi se sviđa taj život: zabave, emocije... Kako provodimo vrijeme? Prije i poslije utakmica bazen, wellness... Volimo šetnje, kino, igramo tenis, golf, badminton, a kad igramo PlayStation, uvijek se kladimo. Teško podnosi kad ga pobijedim - ispričala je Lenka.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja