Obavijesti

Sport

Komentari 26

Modrić se preznojavao: Čilić je slavio nakon dva mjeseca suše!

Modrić se preznojavao: Čilić je slavio nakon dva mjeseca suše!
3

Marin je jako dobro otvorio meč, dirigirao je tempo igre u prvom setu unatoč jako lošem postotku prvog servisa. Osvojio je prvi set, ali tek su onda počeli problemi sa samim sobom...

VIDEO

Uz puno borbe sa samim sobom, bitke s duplim i neforsiranim greškama, Marin Čilić pobijedio je Martina Kližana u prvom kolu Madrida sa 6-4, 2-6, 7-6. Bila je to prava drama u tri sata u kojoj je Čilić izgledao prvo poput Nadala, a onda se sam sa sobom borio i radio velike pogreške. Na kraju se stabilizirao, preživio je četiri Kližanove meč lopte i stigao do prve pobjede nakon dva mjeseca i tek pete u sezoni. I to pred ponajboljim nogometašem svijeta Lukom Modrićem koji ga je gledao iz svečane lože. Posljednju pobjedu ostvario je 10. ožujka u prvom kolu Indian Wellsa protiv Lajovića i od tada je izgubio čak četiri puta.

Marin je jako dobro otvorio meč, dirigirao je tempo igre u prvom setu unatoč jako lošem postotku prvog servisa. Oduzeo je Slovaku servis u sedmom gemu, mirno priveo kraju i osvojio prvi set sa 6-4.

ATP 1000 - Monte Carlo Masters

Izgledao je Čilić samouvjereno, ali opet je upao u crnu rupu u drugom setu. Ogromni problemi sa servisom, duple i neforsirane greške opet su bile standardan dio njegovog repertoara, a Slovak je igrao kao najbolji zemljaš svijeta. Izlazak se nije vidio, a Kližan je iskoristio Marinovo loše razdoblje i s tri breaka osvojio drugi set.

U posljednjem setu obojica su bila sigurna na servisu, a Marin je i dalje imao problema s duplim greškama. Rješavao je poene sjajnim forhendima, a onda je ušao u probleme u 12. gemu. Kližan je pritisnuo, imao je čak četiri meč lopte, ali Marin je pokazao odlučnost u najvažnijim trenucima. Izvukao se, a onda i maestralno odradio tie break bez izgubljenog poena i stigao do prijeko potrebne pobjede. Unatoč pobjedi, Čilić se jako borio sa svojim servisom koji je bio užasan, a na kraju je skupio šest duplih.

Ne samo da je ušao u drugo kolo Madrida, nego je i dobio samopouzdanje koje mu kronično fali od početka sezone, a kako ćete ga drugačije dobiti nego u ovako napetim mečevima. Gubio je u prvim kolima Miamija, Monte Carla i Budimpešte, a ovaj put je napokon pronašao recept za pobjedu.

Naš tenisač će u drugom kolu igrati protiv Nijemca Struffa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu