Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Pobjednik se vidi već na startu, Lokomotivi sad želimo uzvratiti'

'Pobjednik se vidi već na startu, Lokomotivi sad želimo uzvratiti'

'Nismo zaboravili utakmicu koju smo s njima igrali na Poljudu. Naravno da nas očekuje težak susret protiv momčadi koja će napraviti sve, pa i više od toga da dođe do bodova', kaže Tramezzani prije susreta s Lokosima

VIDEO

Dobro smo se snašli, dosta su nam pomogli igrači iz B momčadi i juniora, uvijek nas je bilo dosta na terenu. Ali dosta znači kad velik dio igrača ode za reprezentaciju. Želimo pokazati da ova reprezentativna pauza nije mnogo poremetila planove. Želimo se nametnuti igrom i pobijediti Lokomotivu, ali nećemo nikoga podcjenjivati. Idemo im vratiti za poraz iz prošle utakmice na Poljudu, započeo je Stefan Simić prije nastavka HNL-a i utakmice Hajduka protiv Lokomotive.

Hajduk osigurao golmansku budućnost iz vlastite Akademije
Hajduk osigurao golmansku budućnost iz vlastite Akademije

Nakon dva tjedna opet se vraćamo uzbuđenjima na domaćim travnjacima, a oni koji nisu sudjelovali u reprezentativnim izazovima pripremali su se u klubovima za nastavak natjecanja.

Pokretanje videa...

Tramezzani vodi Hajduk 03:14

- Mislim da je lijepo i značajno što imamo mnogo reprezentativaca u A i mlađim reprezentacijama. To smo iskoristili u ovih desetak dana kako bismo testirali neke mlade igrače iz juniora ili druge momčadi. Dosta smo radili u kontinuitetu, kao i na oporavku nekoliko ozlijeđenih igrača stoga nam je ovo bilo desetak vrlo važnih i dragocjenih dana. Ozbiljno se pripremamo za svaku utakmicu, želimo kvalitetno trenirati, pokušavamo biti što spremniji u taktičkom, tehničkom i mentalnom segmentu - započeo je Paolo Tramezzani.

U prošlom susretu u siječnju je na Poljudu Lokomotiva slavila 1-0, ali sad na klupi Lokomotive nije Jerko Leko već Samir Toplak.

- Nismo zaboravili utakmicu koju smo s njima igrali na Poljudu. Naravno da nas očekuje težak susret protiv momčadi koja će napraviti sve, pa i više od toga da dođe do dragocjenih bodova koji im mogu donijeti spas. Moramo se dobro pripremiti, a po onome što vidim, mislim da su igrači napravili veliki iskorak. U svakoj utakmici vidim njihovu fokusiranost i brigu o detaljima, a mislim da će naročito važan biti gard koji ćemo zauzeti u utakmici s Lokomotivom. Srećom, neki igrači su se oporavili što je u ovom trenutku zaista važno - jasan je trener Hajduka.

Utakmica 18. kola Prve HNL Hajduk-Lokomotiva

U tri tjedna 'bile' očekuje šest utakmica pa će talijanski stručnjak morati dobro dozirati i rotirati momčad u takvom ritmu.

- U travnju nas očekuju novi izazovi i utakmice te ću morati računati na sve igrače i to mi daje širu mogućnost izbora. S obzirom na više obveza, naravno da ćemo rotirati mnoge igrače. Mi u svakoj utakmici želimo pobijediti. Mentalitet igrača je takav da na svakom treningu vidim koliko im je stalo i kako osjećaju važnost. - rekao je Tramezzani i zaključio o nadolazećem susretu:

Hajdukov junak ispunio san: Splićani ga vezali do čak 2026.
Hajdukov junak ispunio san: Splićani ga vezali do čak 2026.

- Zato uvijek kažem da se pobjednika ne vidi na kraju utakmice, već na njenom početku, u prvoj minuti. Takav mentalitet trebamo poboljšavati i naglašavati i normalno je da su tada i trener i igrači motivirani i zadovoljni uđu na teren sa željom za pobjedom Tada možemo razmatrati i mnoge druge aspekte i onaj tko radi moj posao i sjedi na klupi zna sve te stvari. Momčad mi daje vrlo pozitivne povratne informacije i meni je zadovoljstvo trenirati ove igrače. - zaključio je Tramezzani.

Utakmica 27. kola 1. HNL između Hajduka i Lokomotive na rasporedu je u subotu, 3. travnja, s početkom u 12 sati i 55 minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja