Obavijesti

Sport

Komentari 91

Pobjednika su otkrile kopačke: Ronaldu ide i peta Zlatna lopta

Pobjednika su otkrile kopačke: Ronaldu ide i peta Zlatna lopta
1

Poznati američki proizvođač sportske opreme pripremio je limitiranu seriju Ronaldovih kopački na kojima piše da je Portugalac osvojio i petu Zlatnu loptu u karijeri

VIDEO

Ronaldo ili Messi? Najčešće pitanje u nogometu posljednjih 10 godina. Tako je i sada, uoči večerašnje dodjele Zlatne lopte.

I dok se analizira tko je dao više golova u 2017., imao više asistencija, ili čiji je ukupni doprinos bio veći, čini se da je ipak već poznat pobjednik.

Na Twitteru su procurile fotografije novih Ronaldovih kopački. Bit će proizvedene u samo 1000 primjeraka, no na njima piše da je on najbolji igrač svijeta i osvajač pete Zlatne lopte.

Na peti se jasno vidi natpis 'Quinto triunfo', u prijevodu - peti naslov. A tu je i vrećica koju će dobiti svaki od 1000 sretnika.
I ona otkriva zapravo sve. Ispisane su godine Ronaldova trijumfa, 2008., 2013., 2014., 2016. i - 2017.

Sad, ili poznati proizvođač sportske opreme zna nešto više, ili su svjesno ušli u rizik proizvodnje posebne serije Ronaldovih slavljeničkih kopački. Dobije li CR7 i petu Zlatnu loptu, izjednačit će se s Leom Messijem. A onda je iduća godina ključna. Godina Svjetskog prvenstva. 

Ni Portugalac, ni Argentinac nemaju taj trofej, najvažniji u karijeri nogometaša, a Mundijal u Rusiji vjerojatno će biti posljednja šansa za obojicu.

Naime, Ronaldo će 2022. imati 37, a Messi 35... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...
A NAJSKUPLJI IKAD!?

Ovo je epski raspad svlačionice Hajduka! S nedisciplinom su probleme imali svi treneri...

Plus+ Krivac je predsjednik, koji postavlja pravila igre. I koji je amenovao puno veće probleme od toga je li Sahiti sprintao ili Diallo pružio ruku nakon utakmice... Sada većina igrača izgleda i igra kao da želi što prije otići

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice
UOČI FINALA KUPA

Boysi iznenadili porukom upravi Dinama nakon kaveza Rujevice

U Dinamu mogu posegnuti za recipročnim mjerama u finalu Kupa i dati Rijeci pet posto kapaciteta Maksimira, ali navijači "modrih" žele da im se omogući pristup kompletnoj južnoj tribini