Obavijesti

Sport

Komentari 207

Počeli neredi u Varšavi: Napali i pretukli hrvatske državljane?!

Počeli neredi u Varšavi: Napali i pretukli hrvatske državljane?!

Društvenim mrežama kruži i video koji prikazuje dvojicu pretučenih navijača kako šepaju po Varšavi. Pretpostavlja se da su Hrvati, no nitko ne može potvrditi kako su se našli u glavnom gradu Poljske

VIDEO

Čekamo vas u Varšavi! Bit će lijepo kad dođe ovo smeće, vojska će morati u glavni grad! Čekaju vas pozdravi, samo su neke od poruka na društvenim mrežama koje su poljski huligani Teddy boysi uputili Bad Blue Boysima prije uzvratne utakmice Dinama i varšavske Legije u pretkolu Lige prvaka koja je na rasporedu u utorak, 10. kolovoza, s početkom u 21 sat.

POGLEDAJTE VIDEO: Scene s poljskom policijom

 

Nakon makljaže u zagrebačkoj Dubravi, gdje su poljski navijači izvukli deblji kraj, obećali su uzvratiti Boysima. A obračuni na ulicama Varšave krenuli su dan prije utakmice. 

Grupa od 30 navijača Legije napala je četvoricu navijača Dinama na glavnom trgu u Varšavi i dobro ih pretukla, prenose poljske navijačke stranice na društvenim mrežama. 

Naime, nakon nereda u Dubravi, u kojima su Poljaci pobjegli i izvukli deblji kraj, bilo je za očekivati da će u Varšavi tražiti, oprostite na izrazu, osvetu. U silnom bijesu i ljutnji, kako saznajemo, nisu marili za navijački kodeks i napali su ljude koji nemaju veze s Bad Blue Boysima.

Društvenim mrežama kruži i video koji prikazuje dvojicu pretučenih navijača kako šepaju po Varšavi. Pretpostavlja se da su Hrvati, no nitko ne može potvrditi kako su se našli u Varšavi, jesu li Hrvati na radu u Poljskoj, simpatizeri Dinama ili nešto treće.

Jedan je gol do pasa, potrgane majice, dok prvi šepa s vidljivim ozljedama glave. Srećom po Hrvate, ako doista jesu, da je specijalna policija filmskom brzinom stigla na mjesto tučnjave pa su se huligani Legije razbježali.

Pored jednog ozlijeđenog navijača, za kojeg se pretpostavlja da je hrvatski državljanin, hoda i medicinski tehničar prema kolima hitne pomoći. Bad Blue Boysi, najžešći navijači Dinama, još nisu stigli u Varšavu, njihov dolazak očekuje se na dan utakmice…

Navijači Legije ovih su dana poprilično aktivni na društvenim mrežama. Svim silama žele se osvetiti Boysima pa su posegnuli i za nekim očajničkim mjerama. Na navijačkim stranicama objavljuju fotografije pretučenih navijača s tvrdnjom kako je riječ o navijačima Dinama. No, zapravo je riječ o tučnjavi između navijača Chelseaja i Manchester Cityja čiji su klubovi u svibnju u Varšavi igrali finale Lige prvaka.

Inače, dinamovce će na stadionu Wojska Polskiego dočekati paklena atmosfera.  Navijači Legije poznati su po odličnoj koreografiji i neumornim grlima koja sigurno neće štedjeti protiv Dinama nakon što njihov klub ima aktivnih 1-1 prije uzvrata. U ovome trenutku je prodano više od 27 tisuća ulaznica, a na dan utakmice stadion bi mogao biti i rasprodan. Ukupni kapacitet je 31.800.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 207
VIDEO

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!
JUNAK KOLA

Mudražija za 24sata: Slavili smo dugo u noć, a i Kulenović nam je došao platiti rundu pića!

Plus+ Trebate pitati našega kapetana Matea Marića kako se sad osjeća, on je sad ozbiljno ugrozio bratu put do naslova prvaka. Ali i naš je Mara dugo feštao s nama, kakvo bi to bilo slavlje bez kapetana, kaže Mudražija
Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije
ŽUTI SE OTVORIO

Prosinečki: Priča se da Robert pije, a ne pije. Kao i da je Boban homoseksualac, a znam da nije

Ja sam dobar s Davorom, nemam nikakav problem s njim. Nismo se družili nešto previše ni kad smo bili igrači, ne družimo se ni sada, rekao je Prosinečki