Obavijesti

Sport

Komentari 23

Idemo, naši! Slavoluk pobjede zasjao je u hrvatskim bojama

Idemo, naši! Slavoluk pobjede zasjao je u hrvatskim bojama
1

Na nogometnom Euru u Francuskoj prošle godine Eiffelov toranj svijetlio je u bojama reprezentacija, a njegovu ulogu za rukometne je potrebe zamijenio drugi najveći slavoluk na svijetu

VIDEO

Utakmicom Francuske i Brazila u srijedu od 20.45 sati počinje Svjetsko rukometno prvenstvo 2017. godine. Za Hrvatsku ćemo navijati od 13. siječnja kad naši Kauboji otvaraju prvenstvo protiv Saudijske Arabije (20.45 sati). 

Sve je spremno za svjetsku smotru u Francuskoj, a dan uoči službenog otvaranja prvenstva Slavoluk pobjede u Parizu zasjao je i u hrvatskim bojama. 

POGLEDAJTE VIDEO

Pheno menal mapping - Arc de Triomphe

Arc de Triomphe, Paris, France, World, From now to January 29 this is Phenomenal Handball ✨

Posted by France Handball 2017 on 10. siječnja 2017

Na nogometnom Europskom prvenstvu u Francuskoj prošle godine Eiffelov toranj nakon svake utakmice svijetlio je u bojama reprezentacija čiji su navijači bili najaktivniji na društvenim mrežama, a njegovu ulogu za potrebe rukometnog svjetskog prvenstva zamijenio je drugi najveći slavoluk na svijetu.

Slavoluk pobjede podignut je u čast borcima za Francusku, posebno onima iz Napoleonskih ratova. Ispod slavoluka nalazi se spomenik neznanom vojniku iz Prvog svjetskog rata. Spomenik je projektirao Jean Chalgrin 1806. godine, a izgradnja je završena ranih 1830-ih godina. Visok je gotovo 50 metara, a širok 45 metara.

Babićeve muke s ozljedama

Željko Babić objavio je popis 17 igrača koje vodi u Francusku na SP s time da će jedan biti rezerva. Unatoč problemima s ozljedama Duvnjaka, Mandalinića, Stepančića i Mamića, izbornik je najavio kako Hrvatska ide najmanje po četvrtfinale.

- To je ono što moramo, to je minimalan cilj - rekao je Babić.

Hrvatska igra u skupini C s Njemačkom, Bjelorusijom, Mađarskom, Čileom i Saudijskom Arabijom s kojom u petak u 20.45 sati igramo prvu utakmicu na SP-u. Četiri najbolje momčadi ulaze u nokaut fazu, a naša skupina križa se sa skupinom D gdje su Danska, Švedska, Katar, Egipat, Bahrein i Argentina.

Sutra službeno počinje France Handball 2017, a od 13. siječnja navijamo za naše rukometaše. Dobro zapamtite raspored. Iznad svih...Hrvatska!

Posted by HRS on 10. siječnja 2017
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...
SLOVENCI SLAVE

ŠOK U PARIZU: Kauboji imali broncu u džepu pa se ugasili...

Slovenija je pobijedila Hrvatsku 31-30 za svoju prvu medalju u povijesti. Hrvatska je igrala čudesno, vodila je osam razlike, a onda je na 20 minuta 'nestala'. Poklonili smo Slovencima broncu...

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš
ŽIVOTNA PRIČA ZLATKA HORVATA

On je rukometni Totti: Zlatko Horvat cijeli je život zagrebaš

Bilo je nekih ponuda, zvali su me i iz inozemstva, ali kad god bi došla neka ponuda, Zagrebova bi bila još bolja. I svaki put bih ostao, kazao je Zlatko dok je objašnjavao svoj cijeli jedan život u Zagrebovu dresu
Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda
IZ FRANCUSKE

Probali smo pucati sedmerac: Poruke podrške stižu od svuda

Možete zamisliti kako je jučer bilo Zlatku Horvatu na sedmercu u zadnjoj sekundi za finale Svjetskog prvenstva. Poruke podrške stižu sa svih strana - Dario Šarić, Mario Mandžukić, braća Sinković...