Obavijesti

Sport

Komentari 84

Podivljali Gattuso: Izgubio sam glavu, jako mi je žao zbog toga

Podivljali Gattuso: Izgubio sam glavu, jako mi je žao zbog toga
8

Pogriješio sam, nisam smio napasti stariju osobu, rekao je Gennaro Gattuso nakon utakmice u kojoj je sramotnim ponašanjem s kapetanskom trakom predvodio Milan

VIDEO

A što da vam drugo kažem nego da sam izgubio glavu, rekao je nakon utakmice pokajnički, kako samo on zna, Gennaro Gattuso. Milanov kapetan tijekom utakmice osmine finala Lige prvaka protiv Tottenhama na San Siru nasrnuo je na pomoćnog trenera Spursa Joea Jordana.

Čak i površni pratitelji nogometnih zbivanja već godinama znaju tko je i što Gennaro Gattuso. Poznat je njegov 'stil' diljem nogometne Europe, no ono što je sinoć radio doista je prevršilo svaku mjeru tolerancije. A tome je uvelike kumovao i izrazito loš sudac koji je Gattusa odavno morao "smiriti" žutim kartonom. No to je posebna priča. Gattuso je znao da u slučaju žutog kartona propušta uzvrat na White Hart Lineu. A njegov trener Allegri muku muči s veznim redom. 

Pirlo i Ambrosini su ozlijeđeni, a protiv Spursa je u vezi istrčao Thiago Silva koji je po vokaciji branič. No to nije zabrinulo čovjeka s kapetanskom trakom na ruci. Na terenu se tukao s Crouchom, pokraj terena s Jordanom, a nakon utakmice napadao Bassonga i pričuvne igrače Tottenhama. I to sve s kapetanskom trakom jednog od najslavnijih klubova na svijetu. Sramota.

- Jordan mi je cijelo drugo poluvrijeme nešto dobacivao, no to nikako ne opravdava moju reakciju. Igrač se ne smije tako ponašati, pogotovo ne prema starijoj osobi. Pogriješio sam i jako mi je žao zbog toga. Ja sam jedini krivac, a sada ću pričekati i vidjeti što će Uefa odlučiti - pokušao se ispričati kapetan 'rossonera' za napad na Jordana, inače bivšeg napadača Milana.

A Uefa nije dugo čekala. Dan kasnije, pokrenuli su disciplinski postupak protiv Gattusa i sigurno je da se ovoga puta prgavi Talijan neće tako lako izvući.

Kamere su sve snimile i Gattuso više nije simpatični mali prgavac koji navijače osvaja borbenošću na terenu. Ova utakmica pokazala je da je agresivac koji se ne zna i ne može kontrolirati. To više nije simpatično ni navijačima Milana. Ne s trakom voljenog kluba na ruci.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'