Pogbin menadžer o Linekeru: Taj nema pojma o čemu govori! | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 10

Pogbin menadžer o Linekeru: Taj nema pojma o čemu govori!

Pogbin menadžer o Linekeru: Taj nema pojma o čemu govori!
1

Lineker nema pojma o čemu priča. Sjećam se da je rekao kako će voditi emisiju u studiju bez hlača ukoliko Claudio Ranieri osvoji Premiership. To vam govori sve o njemu, rekao je Raiola

VIDEO

Gary Lineker engleska je nogometna legenda i trenutno stručni komentator na jednoj engleskoj televiziji. Također je aktivan i na Twitteru gdje često ostavlja svoja mišljenja, a poneka su krajnje diskutabilna. Iz novinarskog kuta, radi doista dobar posao mora se priznati, jer korisnici masovno prate njegove komentare.

Tijekom Eura 'zapalio' je društvene mreže izjavom o Paulu Pogbi, veznjaku Francuske i talijanskog Juventusa koji slovi za jednog od najboljih igrača svog posla. Smatra kako je jedan od najtraženijih igrača svijeta precijenjen.

Igrač se još nije oglasio, ali njegov menadžer Mino Raiola nije mogao odoliti. Mino je inače jedan od najuspješnijih nogometnih menadžera koji pod svojim patronatom ima mnoga poznata imena poput Maria Balotellija, Zlatana Ibrahimovića, Mareka Hamšika, Gianluigija Donnarummu, Romelua Lukakua i Henrikha Mkhitaryana. 

- Kad je netko plaćen da priča o svemu, to ne znači da zna o čemu govori. Lineker je jedan od takvih - započeo je Nizozemac talijanskih korijena pa nastavio:

- Razmatrajući Paulove kvalitete i cijene igrača koje se kreću diljem Europe, mogu reći da je on podcijenjen. Pa, ako igrač koji sjedi na klupi Belgije i Marseillea (Michy Batshuayi op.a.) vrijedi 40 milijuna, koliko Pogba vrijedi?

- Lineker nema pojma o čemu priča. Sjećam se da je rekao kako će voditi emisiju u studiju bez hlača ukoliko Claudio Ranieri osvoji Premiership. To vam govori sve o njemu - zaključio je Pogbin agent.

Prisjetimo se, Gary je Ranierijevo preuzimanje Leicestera popratio komentarom: - Ranieri, stvarno?! 

Nije se smirio niti poslije velike Leicesterove serije sredinom prosinca 2015., pa je obećao da će emisiju voditi bez hlača ukoliko Ranieri osvoji prvenstvo. Talijan ga je posve ušutkao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 10

VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna