Obavijesti

Sport

Komentari 79

Poginuo mladi reprezentativac Hrvatske: 'Uh, tuga je velika...'

Poginuo mladi reprezentativac Hrvatske: 'Uh, tuga je velika...'
2

Vraćajući se s turnira u dubrovačkom Kantafigu, igrač futsala Andro Zarač sa suputnicom se iz neutvrđenih razloga zabio u brdo i na mjestu preminuo. Igrao je za juniorsku reprezentaciju

VIDEO

Andro Zarač (19), mladi hrvatski reprezentativac u futsalu i igrač MNK Square, poginuo je u prometnoj nesreći kod Dubrovnika u ponedjeljak rano ujutro, potvrdili su nam iz kluba.

Zarač je igrao turnir na Kantafigu i sjeo je na moped s 18-godišnjom suputnicom te je na cesti iz Dubrovnika u pravcu Sustjepana na Bahatovini, iz neutvrđenih razloga, skrenuo desno i udario u brdo, dok se moped nastavio nekontrolirano kretati po cesti.

Sinoć iza ponoći na povratku s malonogometnog turnira u teškoj prometnoj nesreći poginuo je mladi igrač Squarea Andro Zarač (19). Ovom prilikom izražavamo sućut njegovoj obitelji. Počivao u miru Božjem 🙏

Objavljuje MNK Square DubrovnikPonedjeljak, 19. kolovoza 2019.

Zarača su bolničari reanimirali 45 minuta, ali nisu uspjeli. Poginuo je na mjestu događaja, a suputnica mu je lakše ozlijeđena. Neslužbeno doznajemo kako je razlog nesreće nogometaševo zatajenje srca.

Oboje putnika nosili su zaštitne kacige. Promet je za vrijeme očevida na tom dijelu ceste sjeverno od Dubrovnika bio potpuno zatvoren.

- Nažalost, zatekla nas je najtužnija moguća vijest. Ostali smo bez našeg mladog igrača, tuga je velika i želim u ime kluba izraziti sućut obitelji i da su naše misli s njima u ovim teškim trenucima - rekao je predsjednik Željko Raguž, prenosi MNK Square.

Zabijao golove u dresu Hrvatske

Andro je protekle dvije sezone igrao za Square i dobrim igrama zaslužio poziv u juniorsku reprezentaciju Hrvatske, za koju je zabio i nekoliko golova.

- Ponosan sam što sam pozvan u reprezentaciju Hrvatske. Zahvaljujem treneru i klubu koji su mi to omogućili. Dat ću sve od sebe da opravdam taj poziv i da dokažem da sam s razlogom pozvan - govorio je Zarač u travnju prošle godine nakon što je dobio poziv.

Nekoliko dana posilje, u drugoj od dvije prijateljske utakmice protiv Makedonije u Karlovcu, zabio je dva gola u pobjedi 6-5, oba u istoj minuti.

Sa 17 godina zaigrao za seniore Squarea

Momak rođen 6. siječnja 2000. bio je jedan od ključnih igrača kadetske momčadi Squarea koja je u sezoni 2016/17. osvojila treće mjesto na Prvenstvu Hrvatske i sljedeće sezone zaradio je poziv u seniore. Zaigrao je za njih već u prvom kolu protiv Uspinjače u Gospinu polju. Ukupno je skupio 36 nastupa za seniore.

Bio je redovit sudionik malonogometnih turnira u Dubrovniku i okolici, kakav je održan i u predvečerje njegove pogibije. Nastupao je za momčad Rekreativci, a njegove sestre Katarina i Matea nastupaju za Ženski košarkaški klub Ragusa s kojim su igrale finala Kupa Ružice Meglaj Rimac i polufinala doigravanja Prvenstva Hrvatske.

Nažalost, veliki talent zauvijek je ugašen.

Više informacija o sprovodu Square će objaviti naknadno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani