Sport

Komentari 3

Poklepović u Podgorici držao predavanje Dejanu Savićeviću

Poklepović u Podgorici držao predavanje Dejanu Savićeviću

Nekadašnji trener Budućnosti održao je predavanje na temu 'Uloga trenera u modernom nogometu'. Osobno je Špacu došao pozdraviti i njegov nekadašnji igrač

Dugogodišnji Hajdukov funkcioner Fredi Fiorentini nedavno je diplomirao na zagrebačkom Kineziološkom fakultetu i postao doktor nogometa. Najviši stupanj nogometa obrazovanja, ponukao ga je da potakne rad u trenerskoj organizaciji te da neosporno znanje hrvatskih trenera širi i van granica Hrvatske. 

Nedavno je Fiorentini u Turskoj organizirao zapaženo predavanje trenera Dinama i Hajduka, Vahida Halilhodžića i Gorana Vučevića, koje su sa zanimanjem pratili turski nogometni stručnjaci. 

Slično predavanje danas je u Podgorici crnogorskim nogometnim trenerima održao i Stanko Poklepović. Nekadašnji trener Budućnosti održao je predavanje na temu 'Uloga trenera u modernom nogometu'. Osobno ga je došao pozdraviti i njegov nekadašnji igrač Dejan Savićević.

Fiorentini je najavio kako ovo neće biti posljednja akcija, uskoro će se uspostaviti suradnja s nogometnim trenerima u Italiji, te još mnogima...

Najčitaniji članci