Obavijesti

Sport

Komentari 3

Poklepović: Zbog novinara ću na kraju i gaće skidati...

Poklepović: Zbog novinara ću na kraju i gaće skidati...
1

Ne zamaram se njihovom igrom, postavom i tko je najopasniji igrač, rekao je iskusni trener Hajduka Stanko Poklepović o sljedećem protivniku Interu

VIDEO

Unatoč brojnim problemima dobro raspoloženje nije napustilo Špacu Poklepovića. Fotoreporteri su ga zamolili da skine jaknu na što se Špaco digao i pola u šali pola u zbilji uz smijeh demonstrativno bacio jaknu i rekao:
- Još ćete od mene tražiti u gaće da se skinem samo da bi vi napravili svoj posao.
Ubrzo je sjeo i nastavio:
- Palite diktafone jer vi ne možete tako brzo pisati kako ja mogu brzo govoriti.
Tjedan za nama obilježili su reprezentativni nastupi i treninzi na kojima je Hajduk ostao bez Čopa, Maloče i Pandže, koji ne putuju u Zaprešić zbog ozljeda.
- Nacionalna vrsta je iznad svega, ali je osakatila naš rad. Izostankom Maloče i Pandže imamo problem u zadnjoj liniji, ali tu je mladi Jonjić i ja imam puno vjere u njegove sposobnosti. Tražit ćemo unutarnje rezerve jer je Aračić još rekovalescent i ne konkurira za momčad, a Smoje i Vejić nisu u konkurenciji zbog odluke Uprave - rekao je Poklepović. O Interu Stanko ne zna puno, tek ono što mu je prenio Džoni koji ih je gledao.
- Inter nema veliku klasu, ali vodi ih Perković koji je bio moj igrač i u kojem vidim veliku trenersku klasu. Ne zamaram se njihovom igrom, postavom i tko je najopasniji igrač. Ukoliko i jedni i drugi pružimo svoj maksimum mi smo u velikoj prednosti - rekao je Poklepović, a na pitanje bi li bio zadovoljan bodom odgovorio:
- Razočarati me može jedino igra, ne i rezultat. Sve drugo, pa i greške, slučajnosti, suce i teren ne priznajem.
Premda je Hajduk uvjerljivo pobijedio Slaven Belupo, Poklepović je ostao začuđen rezerviranošću Ibričića koji se nije uspio odlijepiti od flastera Nynkeua.
- Ibro bi se morao othrvati takvom čuvanju, ali nije se snašao. Znam kako to taktički riješiti, ali naša momčad još nije zrela da tijekom utakmice mijenja taktičke postavke. Objasnio sam mu potrebno i vjerujem da će u Zaprešiću biti bolje - zaključio je trener Hajduka.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše