Obavijesti

Sport

Komentari 3

Poraz Pavića i Maracha, Nole nastavlja mljeti protivnike...

Poraz Pavića i Maracha, Nole nastavlja mljeti protivnike...
1

Hrvatski igrač parova Mate Pavić i Oliver Marach izgubili su u 2. kolu završnog Mastersa u Londonu od Bryana i Socka. Do druge pobjede došao je Novak Đoković pobijedivši Alexandera Zvereva...

VIDEO

Najbolji par na svijetu, Hrvat Mate Pavić i Austrijanac Oliver Marach izgubio je susret 2. kola skupine "Knowles/Nestor" na ATP Mastersu tenisača u Londonu, bolji od njih bili su Amerikanci Mike Bryan i Jack Sock sa 6-4, 7-6 (4) nakon sat i 23 minute igre. 

Pavić i Marach tako nakon dva nastupa imaju po pobjedu i poraz, dok su Bryan i Sock ostvarili drugu pobjedu.

Ključni gem prvoga seta bio je deveti u kojem je Marach pokleknuo na svom servisu iako je uspio stići sa 0-40 na 40-40. Nažalost, u odlučujućem poenu za taj gem Austrijanac je jedan forhend poslao u mrežu.

Početkom drugog seta Marach je još jednom izgubio servis, a Bryan i Sock su prednost "breaka" držali sve do trenutka kada je Bryan servirao za meč kod rezultata 5-4. No, nekoliko njegovih promašenih prvih servisa i nespretnih reakcija Socka na mreži vratili su Pavića i Maracha u igru. Ipak, u "tie-breaku" su Amerikanci bili uspješniji i stigli na prag plasmana u polufinale.

U drugom susretu 2. kola ove skupine od 19 sati će igrati Francuzi Pierre-Hugues Herbert i Nicolas Mahut protiv Poljaka Lukasza Kubota i Brazilca Marcela Mela. Ta dva para u 1. su kolu upisala poraze.

Pavić i Marach će prolazak u polufinale Mastersa tražiti u petak kada će u 3. kolu igrati protiv Kubota i Mela.

 U 2. kolu skupine "Guga Kuerten" ATP finala u londonskoj O2 Areni prvi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković u srijedu je svladao Nijemca Alexandera Zvereva sa 6-4, 6-1 nakon sat i 18 minuta igre.

U prvom setu obojica su bili uvjerljivi na svojim servisima sve do devetog gema, kada je Zverev imao dvije break lopte. No, Đoković se spasio, a u idućem gemu je on zaprijetio servisu svog protivnika. Dvije set lopte je propustio, ali treću je uspio realizirati. U drugom setu, kod vodstva 2-1, Đoković je napravio break i nakon toga se igra Zvereva raspala. Đoković mu je do kraja meča prepustio samo jedan poen.
 
To je druga pobjeda Đokovića na ATP finalu, prije dva dana svladao je Amerikanca Johna Isnera (6-4, 6-3).

 U istoj skupini najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić, koji je u 1. kolu poražen od Zvereva (6-7, 6-7), večeras u 21 sat igra protiv Johna Isnera, s kojim ima pozitivan omjer 7-3. No, u njihovu posljednjem susretu u ožujku ove godine u Miamiju slavio je Isner.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao