Obavijesti

Sport

Komentari 18

Portugalci dočekuju Barcelonu plakatima izdaje i ljutog rivala

Portugalci dočekuju Barcelonu plakatima izdaje i ljutog rivala
1

Plakat se nalazi točno na ulazu u stadion, a posljednji put na njemu ova dva protivnika susrela su se 26. studenog 2008. i tada je Barcelona pobijedila 5-2

VIDEO

Lisabonski Sporting večeras dočekuje Barcelonu u utakmici drugog kola skupine Lige prvaka. Obje momčadi startale su pobjedama: Barcelona je razbila Juventus 3-0 na Nou Campu, a Sporting slavio u Pireju kod Olympiacosa 3-2.

Uoči utakmice na Alvaladeu Portugalci su Španjolce dočekali uz provokativan plakat. Slučajno ili ne, na njemu se nalaze fotografije Sportingove dvije legende Cristiana Ronalda i Luisa Figa. 

Za navijače Barcelone to je 'ubitačan paket'. Luisa Figa ne mogu smisliti zbog izdaje, odnosno transfera 2000. kada je Figo prešao iz 'blaugrane' u 'kraljevski klub'.

Za Barcu je igrao od 1995. do 2000., a za Real od 2000. do 2005, dok je karijeru započeo u Sportingu 1984. gdje se zadržao do odlaska u Barcelonu.

Cristiano Ronaldo, službeno najbolji igrač svijeta, za Sporting je igrao od 1997. do 2003. u kojoj je prešao u Manchester United. Od 2009. je pak član ljutog Barcinog rivala Reala za koji je u 267 ligaških utakmica zabio 285 golova! 

Plakat se nalazi točno na ulazu u stadion, a posljednji put na njemu ova dva protivnika susrela su se 26. studenog 2008. i tad je Barcelona pobijedila 5-2 golovima Henryja, Piquea, Messija i Krkića te autogolom Caneire.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika