Obavijesti

Sport

Komentari 18

Poruke podrške šalju Blatter, Reus: Boris brzo se oporavi

Poruke podrške šalju Blatter, Reus: Boris brzo se oporavi
4

Hrvatski nogometaš Boris Vukčević, koji igra za njemački Hoffenhaim, nakon teške prometne nesreće bori se za život. Cijeli nogometni svijet šalje mu poruke podrške

VIDEO

Ne prestaju stizati poruke podrške za hrvatskog nogometaša Borisa Vukčevića koji je u petak na povratku s treninga teško stradao u prometnoj nesreći. Nogometaš je hitno prebačen u bolnicu, operiran i sada se nalazi u umjetno izazvanoj komi i bori se za život.

Jučer je njegov Hoffenhaim ipak odigrao susret 6. kola njemačkog prvenstva i posvetio ga Vukčeviću. Igrači su poručili kako će se boriti u utakmici za  njega, kao što mora činiti i on kako bi se oporavio. Na žalost susret je protekao bez golova, a Hoffenheim je uzeo tek bod Augsburgu.

Na stradalog 22- godišnjeg igrača misli i ostatak nogometnog svijeta. Poruke podrške stigle su od predsjednika Međunarodne nogometne federacije Seppa Blattera, ali i brojnih igrača, među kojima su i napadač Borussije Dortmund Marco Reus i Lukas Podolski iz Arsenala.

"Moje su misli s obitelji Borisa Vukčevića. Nadam se da će mu uskoro biti dobro", poručio je Blatter.

"Sve najbolje i brz oporavak Borisu Vukčeviću! Ozdravi brzo", napisao je Podolski na Twitteru.

"Borise Vukčeviću, želim ti brz oporavak. Glavu gore, ti to možeš!!", poručio je i Reus.

Željama za što skorijim oporavkom mladog nogometaša pridružili su se i Bayernovi igrači Luiz Gustavo i David Alaba, Schalkeov Lewis Holtby.

Hoffenheim: Vukčević i dalje u komi, ali stabilno!

Njemački Bundesligaš Hoffenheim obavijestio je medije kako se hrvatski nogometaš Boris Vukčević i dalje nalazi u induciranoj komi, ali i da mu je stanje stabilno.

Klub je u konstantnoj vezi s Vukčevićevom obitelji, koja je je uz njega otkako je stigao u Heidelbergovu bolnicu nakon teške prometne nesreće, u kojoj se frontalno sudario s teretnim vozilom.

- Znamo da je u dobrim rukama, a mi se samo možemo nadati da će se njegovo stanje nastaviti stabilizirati - rekao je generalni menadžer Hoffenheima Andreas Müller.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.