Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
4 komentara

Posljednji je dan velike aukcije: Kupite dres Dinama za Šimuna

Šimun Stojanović u Sjedinjenim Državama očekuje izradu ortopedskog pomagala koje će mu omogućiti da hoda, a sredstva prikupljamo u aukciji Dinamovih dresova. Ostavite svoju ponudu

Foto: GNK Dinamo, privatni album
4 komentara

Stalno nas traži da mu pokažemo stare snimke na mobitelu kako njegova braća Tomo i Noa igraju nogomet u Cibaliji. Gleda i upija bezbroj puta zaredom. I onda samo čujemo glasno lupanje njegove desne noge po podu uz dozivanje: "Vidi, 'vako Šimun da gol", prepričali su Marina i Tomislav Stojanović, roditelji malog borca Šimuna (2).

Županjac je rođen bez više od 25 kostiju u lijevoj nozi, nedostaje mu i čašica u kuku i cijelo koljeno, a duplicirala mu se kost na ulazu u kuk. Kako bi mu se omogućilo ortopedsko pomagalo kojim bi Šimun mogao hodati, 24sata u suradnji s Dinamom pokrenuo humanitarnu aukciju dresova "modrih" s utakmice protiv Hajduka 22. studenoga naziva "Šimunov korak". Ona završava ovaj petak.

Do popodnevnih odnosno večernjih sati ovdje možete ostaviti ponudu za otkup unikatnih dresova koji na lijevom rukavu imaju siluetu vukovarskog Vodotornja, simbola otpora grada heroja u Domovinskom ratu.

Najvišu cijenu dosad je postigao dres hrvatskog reprezentativca Brune Petkovića, nešto više od 12.000 kuna nakon više od 450 ponuda. Slijedi Dani Olmo s 10.000 kuna te Dominik Livaković s 4810 kuna.

Iznad 3000 kuna procijenjeni su dresovi Mislava Oršića (4020), Lovre Majera (3310), Antonija Marina (3210) i Nikole More (3020), a blizu je i Dino Perić (2910 kuna).

Kako to obično biva u internetskim aukcijama, očekuje se kako će posljednjeg dana cijene još rasti. Pozivamo vas da se uključite i otkupom Dinamova dresa pomognete Šimunu te zahvaljujemo portalu aukcije.hr na podršci u ovoj humanitarnoj akciji.

- Nema lopte, nema suigrača, nema nogometne utakmice... Samo Šima i njegova volja, a svako snažno udaranje tom nogom o pod za nas je zabijen gol u ovoj utakmici života u kojoj nema predaje, u kojoj Šimun pobjeđuje - kažu njegovi roditelji.

[Za Šimunov korak] Naša humanitarna aukcija u suradnji s 24sata u kojoj imate neponovljivu priliku kupiti match-worn...

Objavljuje GNK Dinamo ZagrebSrijeda, 27. studenoga 2019.

Tema: Šimunov korak

Message