Obavijesti

Sport

Komentari 131

Drama za povratak među elitu: Bilić uz bod i sreću do 2. mjesta!

Drama za povratak među elitu: Bilić uz bod i sreću do 2. mjesta!
7

Slaven Bilić vratio je West Bromwich Albion u Premiership! Remizirali su kod kuće sa QPR-om (2-2), ali Brentford to nije uspio iskoristiti. izgubili su od 'davljenika' Barnsleyja (2-1) i tako pogurali Bilića među elitu

Bilo je napeto, ali Slaven Bilić i Filip Krovinović izborili su sa West Bromwich Albionom ulazak među elitu! Bio im je na kraju dovoljan i samo remi jer je Brentford izgubio kod kuće od Barnsleyja (2-1) i presudio si te otišao u kvalifikacije za Premiership.

Bila je to mirna utakmica na samom početku, imali su Bilić boysi inicijativu, ali nisu uspjeli zabiti. Napadali su, a zatim i primili gol iz prvog ozbiljnijeg pokušaja gostiju. Odlično je pogodio Manning u 34. minuti, ali sve je to 'poništio' Diangana u 44. minuti. Tako se na odmor otišlo s 1-1 i pozitivnim rezultatom jer je Brentford gubio od Barnsleya (1-0).

Championship - West Bromwich Albion v Queens Park Rangers

Nakon odmora slavio je Bilić jer je nakon minijature Diangane sad zabio Robinson za veliko slavlje. Odličan je dribling na crti napravio spomenuti Diangana i podvalio za Robinsona koji nije imao težak posao i zakucao je za vodstvo WBA. Poravnao je Brentford kod kuće, ali to im nije bilo dovoljno jer je WBA imao sva tri boda.

Championship - West Bromwich Albion v Queens Park Rangers

Ali nije slavlje dugo trajalo jer je Eze u 61. minuti lijepo pogodio za izjednačenje. Imao je nakon toga i prekrasnu priliku naš Filip Krovinović koji je ostao nečuvan u visini penala, dobio savršenu povratnu loptu i solidno opalio, ali je prekrasnom bravurom opasnost otklonio gostujući golman Lumley.

Prolazile su sigurno scene Eura 2008. i utakmice s Turskom kroz glavu Biliću, ali hrvatski je stručnjak ovaj put imao više sreće. Čekali su nakon posljednjeg sučevog zvižduka na Hawthornsu i kraj utakmice Brentforda, ali nisu trebali previše brinuti jer je na kraju Barnsley slavio sa 2-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
46. KOLO CHAMPIONSHIPA 20:30 , THE HAWTHORNS
WBA
44' Diangana, 50' Robinson
2 : 2
QPR
34' Manning, 61' Eze
Sortiranje događaja
KRAJ

BILIĆ JE VRATIO WBA U PREMIERSHIP! Bila je ovo drama na Hawthornsu, strepilo se do posljednje minute, ali veliki je posao odradio i Barnsley koji je slavio protiv Brentforda (2-1) i tako pogurao Bilića među elitu!

83'

Još jedna velika prilika i još jedan promašaj! Visoko je nakon dobrog ubačaja skočio Ajayi, ali nije uspio zabiti stoper domaćih! Velika je ovo prilika bila za kojom će možda žaliti WBA.

79'

Manning je izgleda ostao bez snage te trenutno pije energetski napitak i jede ugljikohidrate u gelu. Ima još deset minuta za izdržati u borbi za Premiership, a Brentford ima remi sa Barnsleyem.

72'

Kakva obrana golmana! Filip Krovinović imao je odlično šansu u visini penala, ostao je bez čuvara i dobio sjajnu povratnu loptu, pucao je desnom nogom, ali briljantnom obranom je obranio Lumley!

61' GOL QPR

Ne može Bilić bez drame! Morat će gledati kakvi su rezultati na drugim utakmicama jer opet je rezultat izjednačen. Ezi je fantastično pogodio za 2-2 i još malo drame u borbi za ulazak u Premiership!

Komentari 131