Obavijesti

Sport

Komentari 34

Postoji li ljepši pogled? Messi kupio stan u Miamiju, za njega iskeširao sedam milijuna eura!

Postoji li ljepši pogled? Messi kupio stan u Miamiju, za njega iskeširao sedam milijuna eura!

Naravno, zgrada se nalazi u samom centru, a stan ima ogromnih 511 kvadrata. Sa sinovima će se moći igrati i na terasi koja se prostire na 200 kvadrata. Ovo mu je već drugi stan na Istočnoj obali SAD-a

VIDEO

Zavirite li na njegov Instagram profil, tamo nećete pronaći fotografije njegovih vila, jahti pa čak niti automobila. Tek pokoja fotografija s ljetovanja. Sušta suprotnost današnje realnosti u kojoj sportaši svakodnevno javnosti prikazuju plodove svog rada kroz prizmu nevjerojatnog luksuza.

Pokretanje videa...

Messi mjeri temperaturu 00:44

Leo Messi (33) je samozatajan tip koji se ne želi eksponirati u javnosti, njegova supruga Antonella i on nisu poput Cristiana Ronalda i Georgine koji svakodnevno objavljuju fotografije iz svog carstva kako bi očarali javnost. Ali nije ni zvijezda Barcelone cijepljena protiv luksuza. A gdje bi bio uz toliku godišnju zaradu.

Omaleni Argentinac godišnje 'omasti brk' s 50 milijuna dolara. Ali samo od plaće. Kada dodate u to sponzore i reklame, cifra se godišnje penje na vrtoglavih 126 milijuna dolara, a vrijednost njegove imovine je procijenjena na nevjerojatnih 480 milijuna dolara!

Uz dvije ogromne vile u Barceloni, Argentinac posjeduje nekoliko nekretnina, a sada se odlučio na novu kupovinu. Nije poznato je li to ima veze s izborom novog kluba obzirom na to da mu na ljeto istječe ugovor s Barcelonom ili je Leo jednostavno izabrao mjesto u kojem želi živjeti kada ode u mirovinu pa je tako kupio stan u Miamiju.

Naravno, zgrada se nalazi u samom centru, a stan ima ogromnih 511 kvadrata. Sa sinovima će se moći igrati i na terasi koja se prostire na 200 kvadrata. Za stan, koji se nalazi u Regaliji, jednoj od najluksuznijih zgrada u Miamiju, je iskeširao sedam milijuna eura.

Stan se nalazi na devetom katu, a ima četiri spavaće sobe, četiri kupaonice, kuhinju i ogromni dnevni boravak pa bi se ovo slobodno moglo nazvati kućom, a ne stanom. Od plaže je udaljen svega nekoliko minuta hoda, a pogled je veličanstven. S njegovih prozora prostire se pogled na beskonačni Atlantski ocean.

No, ako kojim slučajem Leu i njegovoj djeci dosadi u stanu, zgrada Regalia im nudi raskoš i zabavu. Postoji čak šest bazena, teretana, restoran, dječje igralište i vinski podrum. 

Copa del Rey - 2020/21 Final - FC Barcelona v Athletic Bilbao

Messi ili voli Miami ili on i Beckham, koji je vlasnik Inter Miamija, znaju nešto što mi ne znamo. Ovo mu je drugi stan, jedan je kupio još prije dvije godine, u raskošnom Porsche Design Toweru, a za njega je isplatio osam milijuna eura.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani