Obavijesti

Sport

Komentari 7

Posudba da, ali ne u Hrvatsku: Hajduk je uzalud zvao Ozobića

Posudba da, ali ne u Hrvatsku: Hajduk je uzalud zvao Ozobića
1

Mladi veznjak moskovskog Spartaka koji je ozljeđen i neće igrati prije SP-u za reprezentaciju U-20 u Kolumbiji komentirao je priče o mogućem povratku u HNL

VIDEO

Izbornik reprezentacije U-20 Ivica Grnja, nakon ozljeđenih Vrsaljka i Vukušića na Svjetskom prvenstvu u Kolumbiji u srpnju možda neće moći računati niti na ozlijeđenog Filipa Ozobića.

- A sad sam ipak bolje. Evo, upravo sam počeo malo trčati -  javio se iz Moskve igrač koji je u drugoj momčadi Spartaka bio najbolji. A za prvu momčad još nije dovoljno dobar. Na SP u Kolumbiji, u srpnju, Ozobić bi tako mogao doći bez i jedne odigrane utakmice.

Šteta što na sp-u nećemo biti kompletni. bili bismo čudesni, Ozobić žali zbog izostanaka

Nakon što je ostao bez Vrsaljka i Vukušića, Ozobićeva ozljeda izborniku Grnji donijela bi nove muke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ozbiljno? Pa zar i Ozobić? Nadam se da nije ništa ozbiljno. Gledajte, imam milijun problema. Ne znam tko će igrati, tko uopće putuje na SP. U klubovima mi govore da će pustiti igrače uz uvjet da im omogućim igranje u prvoj postavi. U suprotnom ih ne namjeravaju pustiti. Pa kako da u prvih 11 uguram 25 igrača? Stvarno ne znam što napraviti. Već danima ne spavam od muke - rekao je izbornik reprezentacije U-20 Ivica Grnja.

Sve mi se više čini da je naš plasman na SP u Kolumbiji svima postao balast i teret, bio je ljutit na klubove Grnja

Takvu situaciju namjeravao je iskoristiti Hajduk. Predsjednik Hrvoje Maleš kontaktirao je Ozobića želeći ga u momčadi Hajduka za sljedeću sezonu.

- Točno je, kontaktirali su me. No povratak u HNL, u ovom trenutku, ne dolazi u obzir. Vjerojatno ću na posudbu, ali to neće biti Hajduk. Možda se jednog dana vratim u hrvatski nogomet. Veliki sam navijač Dinama i ne bi bilo loše jednom zaigrati u Maksimiru - rekao je kroz smijeh Ozobić, koji će, vrlo vjerojatno, na šestomjesečnu posudbu u Belgiju.

Ozobić je u Moskvi, uz prekide, proveo tri godine, ali čini se da je vrijeme za promjenu.

- Grad je zaista čudesan. Samo, problem su velike gužve. I za najkraću dionicu treba vam ‘pola’ dana. Nemoguće je voziti se autom. Zapravo, možete, ali tek kasno navečer - zaključio je Ozobić.

Grnja: Nitko ne igra u klubu

Najveći je problem što glavni igrači već dugo nisu igrali. Kramarić, Ademi, Delač, Ozobić... Svi su imali male ili nikakve minutaže. Nitko ne igra u klubu. Druge se momčadi pripremaju već dvadesetak dana, mi ništa, komentirao je nepovoljnu situaciju uoči Svjetskog prvenstva mlade reprezentacije Grnja.

'Nikome neću reći da je bolji'

Uz Spartak se povezivalo i NIku Kranjčara. 

- Da, pisalo se nešto. Bio bi mi konkurent, no ne bih mu priznao da je bolji. Nikome to ne priznajem - rekao je kroz smijeh Ozobić. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića