Sport

Komentari 22

Povratak u Jazine: U Višnjiku gubi sve redom i ispada iz lige

Povratak u Jazine: U Višnjiku gubi sve redom i ispada iz lige

Razmišljamo o tome. Činimo sve kako bismo za zadnje utakmice stvorili ozračje koje bi nam pomoglo da ostanemo u ligi, rekao je Belić za Slobodnu Dalmaciju

Sedam kola prije kraja NLB lige košarkaši Zadra na posljednjem su mjestu. Prijeti im ispadanje iz regionalnog natjecanja prvi put od njegova pokretanja. Nakon smjene trenera i uprave te dovođenja novih Amerikanaca, klub je potegnuo još jedan potez očajnika. Iz prekrasne dvorane u Višnjiku Zadrani se žele vratiti u legendarne Jazine.

- Istina je, razmišljamo o tome. Činimo sve kako bismo za posljednje utakmice stvorili ozračje koje bi nam pomoglo da ostanemo u ligi - rekao je za Slobodnu Dalmaciju v.d. direktor Nebojša Belić, koji je uvjeren da će Jazine ponovno biti njihova neosvojiva tvrđava. U Višnjiku, koji je najčešće poluprazan, klub je dobio samo tri od devet utakmica u NLB ligi ove sezone.

- Definitivno ćemo odlučiti ovih dana. Možda već nedjeljnu utakmicu protiv Igokee odigramo u staroj dvorani - rekao je Belić.

U međuvremenu u Zadar je stigao novi Amerikanac, razigravač Devon Downey (24), koji bi trebao zamijeniti ozlijeđenog Jakova Vladovića, a nakon šest i pol godina u matični klub se vratio Branimir Longin. Uz Chestera Masona, prošlosezonskog MVP-a regionalne lige, kojeg su doveli u siječnju, Zadrani će se pokušati izvući iz ponora. 

Downeyju neće platiti ništa ako ne zadovolji

Siguran sam da možemo izboriti ostanak, rekao je za Zadarsport novopridošli Amerikanac Devan Downey, kojem klub neće morati ništa platiti ne zadovolji li u roku od mjesec dana.

Najčitaniji članci