PPD Zagreb oštro odgovorio Nexeu: Kakva podlost! Snimku su objavili nakon deset dana | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 4

PPD Zagreb oštro odgovorio Nexeu: Kakva podlost! Snimku su objavili nakon deset dana

PPD Zagreb oštro odgovorio Nexeu: Kakva podlost! Snimku su objavili nakon deset dana

Osjećamo odgovornost prema našem klubu koji ima izrazito bogatu povijest i prepoznatljivo ime u svijetu sporta, da se referiramo na opetovani pritisak, spletke i neistine koji dolaze iz redova rukometnog kluba Nexe, objavio je Zagreb

VIDEO

U samo dva tjedna PPD Zagreb i Nexe igrat će treći put, ne i zadnji ove sezone. Prvi je, u zadnjem kolu prvenstva, pripao Zagrebu u Kutiji šibica (25-16), kao i onaj drugi prošlog vikenda u finalu Kupa (30-27).

Pokretanje videa...

Sporne situacije Zagreb-Nexe VIDEO

U subotu (20:00), opet u Kutiji šibica, počinje doigravanje za naslov prvaka. Ovaj puta uz kamere HRT-a. Tko prvi dođe do tri prvenstvene pobjede (trenutačno je 1-1), bit će prvak.

Poreč: PPD Zagreb osvojio 28. trofej Kupa, u finalu svladali Nexe 30:27

U Našicama, međutim, i dalje ne odustaju od prošle utakmice na Zagrebovom terenu. Snimka utakmice, koja se nije prenosila, stigla je u Hrvatski rukometni savez, a Našičani su izdvojili čak 17 situacija u kojima smatraju da su ih suci Jurinović i Mrvica oštetili.

Tu snimku Nexe je objavio dan prije novog rukometnog klasika, a na dan velike utakmice stigao je i odgovor iz PPD Zagreba.

Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti. 

Osjećamo odgovornost prema našem klubu koji ima izrazito bogatu povijest i prepoznatljivo ime u svijetu sporta, da se referiramo na opetovani pritisak, spletke i neistine koji dolaze iz redova rukometnog kluba Nexe. Nažalost, izgleda da je to uobičajena praksa koja dolazi prije odlučujućih utakmica u prvenstvu ali i nacionalnom kupu. Izlazeći u javnost u posljednja 24 sata pred jako važnu utakmicu sa snimkom koju posjeduju 10 dana jasno pokazuje razinu podlosti koja proizlazi iz redova rukometnog kluba Nexe.
Nastavno na medijske natpise te posebice izjave g. Slobodana Višekrune čije obmane za javnost oštro osuđujemo jer kako kaže ekspertizu nije radio ali je svejedno svoje mišljenje javno uputio (u prilogu njegovo privatno stajalište koje kao takvo nije objavljeno javno).Jedina relevantna institucija za temu utakmice odigrane 07. svibnja je Udruga hrvatskih rukometnih sudaca koja je svoje priopćenje nakon odgledane snimke poslala javnosti 09. svibnja. Još jednom podsjećamo da je sudački par koji je sudio u 07. svibnja u Zagrebu, sudio i u Našicama u 05. kolu kada smo mi izgubili rezultatom 30:29. Prije, ali i poslije te utakmice apsolutno nitko iz redova PPD Zagreba nije ni na koji način osporio pobjedu Nexe Našica. Nismo govorili o tome da nas je netko pokrao, niti smo radili pritisak na medije, sudačku organizaciju niti na sam klub iz Našica.Stoga molimo hrvatsku medijsku javnost da popuste pritisak i ne nasjedaju na igrice i laži, te dozvole dečkima koji će danas istrčati na teren Kutije šibica da unutar tih 40x20 pokažu tko je bolja momčad u ovogodišnjem prvenstvu.

Poreč: PPD Zagreb osvojio 28. trofej Kupa, u finalu svladali Nexe 30:27

Subotnji dvoboj, pak, sudit će najbolji hrvatski suci i ponajbolji svjetski, Gubica i Milošević. Isti su sudili i finale Kupa u kojem je Zagreb slavio 28. naslov u Kupu. Na njihovo suđenje nijedna strana nije imala većih prigovora. Pa neka tako bude i u subotu navečer. Sve ostalo ne treba nikome.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 4

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner